Neresi indirim neresi fırsat konu açarken daha dikkatli olmak gerekiyor bilmeyen biri güvenip alabilir.(forumda yoktur muhtemelen öyle biri ama olsun) Günümüzde bu telefona bu parayı verene köprü de satarlar
Ben bugün Gigabyte 27" VA GS27QC 2k monitör aldım hepsiburada'da 6bin tl 6 taksit hala aynı fiyat tavsiye ederim. Ghosting var diyen biri vardı konu altında ama sorulduğunda bir kaynak göstermedi o yüzden denemeye değer. Ha ileride 2. Monitör yaparsın belki güzel olabilir. Sabit ayaklı baştan...
Değer güzel tablet ama kalem desteği yok. Parmak gibi davranan kalemler kullanabilirsin ben de almayı düşünüyorum şuan. Kalem yüzünden kafam karışık sadece senin için önemsizse alabilirsin
S24ün hızlı(!) Şarjı 25 watt sanırım
spigenin adaptör ve kablolarına bakabilirsiniz hepsiburada satıcısından. Bende 3 adet orijinal samsung kablosu var ama 2m spigen kablo almıştım onu kullanıyorum genel olarak ve fazlasıyla memnunum.
70in biraz altına düşer bence ama çok mantıksız bi tercih 50 55bine snapdragon 8 elite ile s25plus çok çok daha tercih edilesi şuan
1772745705
60bine düşmez yani bence ben de kararsızım s24fe var nefret ettirdi şarjı gitmiyor exynos işlemci yüzünden hiç tavsiye etmiyorum. Şebeke problemleri de...
Hocam geminiye sormuştum 2 madde var orda üstteki şuan yürürlükte olan 2. Madde ise kulis bilgisi yani belki olur diyor evet biraz yanıltıcı olmuş ama tamamını okuyunca anlaşılıyo direk kopyala yapıştır yapmışım ben de 🤦🏼♂️
Türkiye Cumhuriyeti'nde Şubat 2026 itibarıyla üniversite öğrencilerine yönelik vergisiz tablet ve teknoloji desteğinde iki farklı durum söz konusudur: Hâlen yürürlükte olan aktif sistem ve Meclis gündeminde olan yeni yasa teklifi.
Şu an bir tablet alacaksanız geçerli olan kurallar şunlardır:
1...
Bence o kadar da gerek yok ağır oyunlar için. Ram plus vs. Varsa işinizi görebilir ama dediğiniz ihtiyaçlar için zaten fazla fazla gereksiz
Bence 6gb versiyonu alıp yolunuza devam edin derim. Ekrana gelince benim tabletim de tft lcd amasamsungun ekranları gayet başarılı hocam pişman edeceğini...
Kullandığın şarjlı kalem nasıl memnunmusun yazı yazarken vs. Okulda işini görür mü? Ve varsa fotoğraf ekleme şansın varmı? Açıkcası s10 fe vs geçmeyi düşünmüyorum şimdilik zaten bi fiyat farkı yok resmen ikinci el olunca