Telefon neydi hocam android s3 mini falan mı? Yok öyle bişey sadece bazı özellikler kullanılmıyor ama iosta bir sorun yaşamıyorsanız sorun değil ama ürününüzde bir problem olabilir veya android cihazınız çok eskiyse vs. Belki olabilir
24 fhd yerine masa bğyğk ise 27 fhd alınabilir ben de kullandım ve hiç sorun yaşamadım çok da seviyorum ama sonrasında 2k ya geçince farkı gerçekten anladım. İmkan varsa 27" 2k yoksa ve masa derinliği fazlaysa yani çok yakından bakılmıyorsa 27" fhd alınabilir tavsiye ederim. Ha masa küçükse hiç...
Neresi indirim neresi fırsat konu açarken daha dikkatli olmak gerekiyor bilmeyen biri güvenip alabilir.(forumda yoktur muhtemelen öyle biri ama olsun) Günümüzde bu telefona bu parayı verene köprü de satarlar
Ben bugün Gigabyte 27" VA GS27QC 2k monitör aldım hepsiburada'da 6bin tl 6 taksit hala aynı fiyat tavsiye ederim. Ghosting var diyen biri vardı konu altında ama sorulduğunda bir kaynak göstermedi o yüzden denemeye değer. Ha ileride 2. Monitör yaparsın belki güzel olabilir. Sabit ayaklı baştan...
Değer güzel tablet ama kalem desteği yok. Parmak gibi davranan kalemler kullanabilirsin ben de almayı düşünüyorum şuan. Kalem yüzünden kafam karışık sadece senin için önemsizse alabilirsin
S24ün hızlı(!) Şarjı 25 watt sanırım
spigenin adaptör ve kablolarına bakabilirsiniz hepsiburada satıcısından. Bende 3 adet orijinal samsung kablosu var ama 2m spigen kablo almıştım onu kullanıyorum genel olarak ve fazlasıyla memnunum.
70in biraz altına düşer bence ama çok mantıksız bi tercih 50 55bine snapdragon 8 elite ile s25plus çok çok daha tercih edilesi şuan
1772745705
60bine düşmez yani bence ben de kararsızım s24fe var nefret ettirdi şarjı gitmiyor exynos işlemci yüzünden hiç tavsiye etmiyorum. Şebeke problemleri de...
Hocam geminiye sormuştum 2 madde var orda üstteki şuan yürürlükte olan 2. Madde ise kulis bilgisi yani belki olur diyor evet biraz yanıltıcı olmuş ama tamamını okuyunca anlaşılıyo direk kopyala yapıştır yapmışım ben de 🤦🏼♂️