fgoren isimli üyenin son içerikleri

1. fgoren

🔥İndirim Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB 8GB Ram Siyah 27.975,00 TL

Neresi indirim neresi fırsat konu açarken daha dikkatli olmak gerekiyor bilmeyen biri güvenip alabilir.(forumda yoktur muhtemelen öyle biri ama olsun) Günümüzde bu telefona bu parayı verene köprü de satarlar
  2. fgoren

5-6K ARASO MONITOR ONERI

Ben bugün Gigabyte 27" VA GS27QC 2k monitör aldım hepsiburada'da 6bin tl 6 taksit hala aynı fiyat tavsiye ederim. Ghosting var diyen biri vardı konu altında ama sorulduğunda bir kaynak göstermedi o yüzden denemeye değer. Ha ileride 2. Monitör yaparsın belki güzel olabilir. Sabit ayaklı baştan...
  3. fgoren

Gigabyte 27" VA GS27QC 1MS 165HZ KAVISLI GAMING MONİTÖR 2560X1440 (5967 TL)

Yapıştırdım valla çip para falan 5.5 a geldi bir de 50 tl daha ekleyip 6 taksit yapabiliyorsunuz
  4. fgoren

Gigabyte 27" VA GS27QC 1MS 165HZ KAVISLI GAMING MONİTÖR 2560X1440 (5967 TL)

Çok mu kötü fiyatına göre tam böyle bir şey arıyordum 1080p olsa okeydim bu 2k bir de. Satıcı güvenilir mi ?
  5. fgoren

10000TL tablet önerisi

Değer güzel tablet ama kalem desteği yok. Parmak gibi davranan kalemler kullanabilirsin ben de almayı düşünüyorum şuan. Kalem yüzünden kafam karışık sadece senin için önemsizse alabilirsin
  6. fgoren

Samsung s24 için orijinal şarj aleti önerisi

S24ün hızlı(!) Şarjı 25 watt sanırım spigenin adaptör ve kablolarına bakabilirsiniz hepsiburada satıcısından. Bende 3 adet orijinal samsung kablosu var ama 2m spigen kablo almıştım onu kullanıyorum genel olarak ve fazlasıyla memnunum.
  7. fgoren

S26+ fiyatı düşer mi?

70in biraz altına düşer bence ama çok mantıksız bi tercih 50 55bine snapdragon 8 elite ile s25plus çok çok daha tercih edilesi şuan 1772745705 60bine düşmez yani bence ben de kararsızım s24fe var nefret ettirdi şarjı gitmiyor exynos işlemci yüzünden hiç tavsiye etmiyorum. Şebeke problemleri de...
  8. fgoren

🔥İndirim Poco F8 Ultra 16/512 59.999tl

Samsung dışında hangi telefonu önerirsiniz s24fe kullanıyorum şarj yetmiyor hiç ultra alcaktım 110bin diyorlar adamlar
  9. fgoren

❌İndirim Bitti! Casio MTP-V004D-1BUDF Erkek Kol Saati 1107TL

İhtiyacım yoktu ama aldım düğün müğün lazım olur
  10. fgoren

❌İndirim Bitti! Samsung tab a11 plus 7500₺ (malesef vatan bilgisayar)

Hocam geminiye sormuştum 2 madde var orda üstteki şuan yürürlükte olan 2. Madde ise kulis bilgisi yani belki olur diyor evet biraz yanıltıcı olmuş ama tamamını okuyunca anlaşılıyo direk kopyala yapıştır yapmışım ben de 🤦🏼‍♂️
  11. fgoren

Şuan var zaten zamanında çıkıp söylemişti 😂 9500tl üst limiti var işte yazıyo orda
  12. fgoren

Türkiye Cumhuriyeti'nde Şubat 2026 itibarıyla üniversite öğrencilerine yönelik vergisiz tablet ve teknoloji desteğinde iki farklı durum söz konusudur: Hâlen yürürlükte olan aktif sistem ve Meclis gündeminde olan yeni yasa teklifi. Şu an bir tablet alacaksanız geçerli olan kurallar şunlardır: 1...
  13. fgoren

Evetmantıklı kocaman cihaz. Herkes o kadar haklı ki şuan 😄😄 Yorulmuşum ya neyse ben gidip yatıyorum hocam bugünlük bukadar yeter iyi sahurlar herkese
  14. fgoren

Bence o kadar da gerek yok ağır oyunlar için. Ram plus vs. Varsa işinizi görebilir ama dediğiniz ihtiyaçlar için zaten fazla fazla gereksiz Bence 6gb versiyonu alıp yolunuza devam edin derim. Ekrana gelince benim tabletim de tft lcd amasamsungun ekranları gayet başarılı hocam pişman edeceğini...
  15. fgoren

Kullandığın şarjlı kalem nasıl memnunmusun yazı yazarken vs. Okulda işini görür mü? Ve varsa fotoğraf ekleme şansın varmı? Açıkcası s10 fe vs geçmeyi düşünmüyorum şimdilik zaten bi fiyat farkı yok resmen ikinci el olunca
Geri