fieryz isimli üyenin son içerikleri

1. F

Kule tipi soğutucu nasıl takılır

Dostum dediğin doğru değil, ısrarla anlamıyorsunuz. Fanın yaprak tasarımı ters, saatlerdir şurada laf anlatamıyorum size. İlk mesajımı incele, fizik bilmiyor musunuz? İlk fan içeri üflüyor, hiçbir sorun yok. Şu görseldeki iki fan sence aynı mı? İlk fan şu durumda önüne doğru üfler, ikinci fan...
  2. F

Görselleri inceledim. Şu an her ikisi de doğru takılı. Bir fan ters bir fan düz olunca benim de kafam karıştı. Şu an önden soğuk havayı alıyor arkadan ise sıcak havayı atıyor, her şey doğru. Bir şeyi değiştirmene gerek yok.
  3. F

Arkadaki fanı yanlış montajlamışsın, onu çevirirsen her şey çözülecek. Arkadaki fanın 2. görseldeki dolayısıyla onu etiket içeri bakacak şekilde montajlamalısın, öndeki fanın ise 1.görseldeki olduğundan dolayı etiket dışarı bakacak şekilde takacaksın.
  4. F

Evet, öyle olması gerekiyor. Görseldeki montaj da söylediğin gibi zaten. Fanın yaprak tasarımı ters diye açıkladım 3 mesajımda da, kafanızı karıştıran nokta fanın ters fan olması.
  5. F

Çünkü kullandığınız fanın yaprak tasarımı ters. Konuya yazanlar daha önce görmedikleri için klasik fanlardan sanmış, dolayısıyla yanlış montaj yapıldığını düşünmüşler. Bir problem yok, doğru şekilde montaj yapılmış.
  6. F

Montaj doğru yapılmış, hiçbir şeyi değiştirmesine gerek yok.
  7. F

Şu an doğru takılı, havayı içeri üflüyor. Gördüğüm kadarıyla takılan fan, ters bir fan. Alıştığımız fanlar gibi değildir ters fanlar, adı üstünde ters yönde üfler havayı. Örneğin görseldeki ilk fanın da yaprak tasarımı sizinkinde olduğu gibi ters.
  8. F

Nike mağazaya gitmeden iade yapılır mı?

Faturan ile gitmelisin.
  9. F

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5499TL

Kullandığınız cihaza göre değişir, Samsung telefon kullanıyorsanız Buds 3 Pro kat ve kat daha iyi olur. Eğer iPhone kullanıyorsanız da tam tersi durum geçerli, airpods çok çok daha iyi olacaktır.
  10. F

Bence geçmene gerek yok, Buds 2 Pro gayet iyi ve yeterli.
  11. F

Üst düzey, amiral gemisi bir kulaklık. Samsung cihazlarla ekstra güzel çalışıyor. Eğer bütçe yüksekse kesinlikle fiyatına değecek bir kulaklık. Çıktığından beri gördüğü en dip fiyatta şu an. Yurtdışında 250 Dolar fiyat etiketiyle satılmakta.
  12. F

Fiyatı çok iyi düşmüş, 750 TL kuponu uygulayın. Beyazı 5499 TL'ye, gümüşü ise 5649 TL'ye geliyor. https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-buds3-pro-beyaz-p-838657712 https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-buds3-pro-gumus-p-841509714
  13. F

B450m s2h v2 Anakart biousunu güncelledikten sonra bios değişiklikleri kaydetmemeye başladı

Normal, tek bip sesi sistemin düzgün açıldığını belirtir.
  14. F

Öneri 3bin tl mouse önerisi

Evet en güncel sensörlerden biri, 3395'ten daha iyi ve daha yeni bir sensör. Büyük eller için daha uygun söylediğin gibi. Bütçeniz yeterse pro max modelini almanız çok daha iyi olur, batarya konusunda iki kat fark mevcut. Bu bütçe aralığında başka mouse bakmanızı önermem, rakipsiz.
  15. F

Öneri 3bin tl mouse önerisi

https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse
Geri