fieryz isimli üyenin son içerikleri

1. F

Çözüldü✓ İncehesap'tan alınan AOC monitörde ölü piksel çıktı

18.12.2025 mesai saati bitimine doğru iadeyi yaptılar. Ancak bugün ve dün müşteri hizmetlerini aramasam işlerini yapmayacaklar resmen, denetleme kurumu gibi işlerini yapmaları için sürekli bir şekilde kendilerine ulaşmamı bekliyorlar. Daha kapılarından geçmem, kimseye de önermem asla. Nihayet...
  2. F

18.12.2025 saat 16.43 itibarıyla iade hâlâ yapılmadı, 7. iş gününün sonuna gelmek üzereyiz. Olayın en başında paneli sorunlu monitörü değiştirdikten sonra gelen monitörün de sorunlu çıkması, ardından kendilerine yolladığım kusurlu üründe 'sorun yok' demeleri ve üstüne bir de iade sürecini bu...
  3. F

05.12.2025 tarihinde oluşturduğum ve "THH'ye başvuracağımı açıkça belirttiğim" destek talebime çok kısa süre içerisinde cevap gelmiş ve konu bir yetkiliye iletilmişti. Cevapta tarafıma iletilen iade kodu ile monitörü tekrardan İncehesap'a gönderdim. Kutunun dışına ve içine de ayrıca yazdığım...
  4. F

Monitörü bugün inceledim ve sağ üstteki lekenin kaybolduğunu ancak monitörün orta alt kısmında ve sol alt kısmında yeni siyah lekeler mevcut olduğunu tespit ettim. Bu lekelerin teknik olarak ölü piksel olabileceğini düşünmüyorum. Sağ üstteki lekenin geçmesi ve yeni lekelerin ortaya çıkması bunu...
  5. F

Monitör bugün teslim edilmiş. Ben, İstanbul'da olmadığım için şu an ölü piksel testini yapamıyorum ancak monitörde herhangi bir fiziksel hasar olmadığından emin olmak için kutuyu videoya çektirtip açtırdım. İstanbul'a döndüğümde monitördeki sorun aynı noktada duruyor mu onu kontrol edeceğim ve...
  6. F

İncehesap'a yolladığım ürün Türkiye'deki AOC servisi olan TECPRO'ya salı günü teslim edilmiş. Bugün TECPRO'yu arayıp kendileriyle servis durumu hakkında görüşme sağladığımda üründe herhangi bir soruna rastlanmadığı ve monitörün sürüm güncellemesi yapıldığı söylendi, yarın veya ertesi gün ürün...
  7. F

Bugün monitörü kargo firmasına teslim ettim, artık hatasız monitörle değişim olacağını umuyorum.
  8. F

Aslında konuda ilk değişim hakkındaki bilgileri detaylıca paylaşmamamdan ötürü bu tavrımı anlayamadığınızı düşünüyorum. Geçmiş değişimin detaylarını vermediğim için benim hatam var, kusura bakmayın. Burada ilk değişim talebine dair süreci kısaca izah edeyim. Öncelikle monitör teslim edildi ve...
  9. F

Israrcı olduğum doğru tüketici olarak haklı olduğum bir durumda sorunun düzgün bir neticeye vardırılması için tabii ki ısrarcı olacağım. Şımarık bir tavırdan kastınızın 'Bu beni ilgilendiren bi' durum değil, kanunlar bu tarz bir durumda çoğunlukla tüketiciyi savunur' bu mesajım olduğunu...
  10. F

Konuşma şeklimde gördüğün problemi düzgünce açıklarsan sana da cevabını düzgünce verebilirim, konuşma şeklim ve üslubum gayet yerinde. Bunu hangi mesajımdan çıkardın acaba? Hiçbir yazımda firmaya karşı bu tarz bir itham bulunmuyor. Esnaf olsan senin dükkanına geleceğimi düşündüren ne oldu...
  11. F

"Kabul edilemez olan iki kere ayıplı ürün 'gönderilip değişim yapmamak olur' anlatmak istediğimi anladın mı? Tüketiciyi koruma kanununda açıkça belirtiliyor, kusurdan dolayı değiştirilen cihazlarda tekrar kusur oluşursa direkt değişim/iade hakkı yeniden tanınıyor." Bu kısımda tamamen varsayımsal...
  12. F

Genelde firmalar 2 ölü piksele değişim yapmıyoruz, 3 ölü piksele değişim yapmıyoruz tarzı konuştuğundan dolayı ''eğer değişim yapmıyoruz gibi bir cevap alırsam direkt olarak THH'ye başvuracağım'' dedim. Bakın cümle varsayımsal bir cümle, ben burada firmaya herhangi bir kötülemede falan...
  13. F

Teslim edilen ilk monitör şu halde gelince, ikincisinde de yan yana iki adet ölü piksel çıkınca doğal olarak bir ön yargı oluşuyor maalesef. Tamamdır, haklısınız. Uzatmanın manası yok, zaten daha İncehesap'la muhatap olmayacağım.
  14. F

Sadece benim başıma geliyor demedim, öyle bir şey yazımda göremiyorum? Ayrıca biri anlarım, ikiyi de anlarım ancak beş defa aynı satıcıdan ölü pikselli monitör geliyorsa orada şanstan daha fazla şey aramanız gerekir. Sipariş verildiğinden beri 14 gün geçti, yukarıda da belirttiğim gibi...
Geri