fieste isimli üyenin son içerikleri

1. F

Avrupa'ya para göndermek için yardım

Slovakya'daki birisinin revolut hesabına para göndermek istiyorum. Göndereceğim miktar Max 760 euro. Düşük maliyetli ve güvenilir şekilde nasıl gönderebilirim? Paycell'i gördüm orayı mı kullanmalıyım? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  2. F

Yardım GB65 İÇİN RENK AYARI

32 inç modelini aldım lakin görüntü biraz sarımsı görünüyor. Beyaz renk kötü görünüyor. Va panellerde böyle mi oluyor? Msi g2412 kullanıyorum yan ekran olarak(Full HD 24''). Msi genel olarak daha güzel görünüyor. Windows HDR açınca görüntü daha kötü oluyor. 10 bitte kullanıyorum. Kullanan bilen...
  3. F

Samsung odyssey g6 alınır mı?

bunların çözülen bir şey olması gerekiyordu galiba. ama 32 ile ilgili bana piksel yoğunlugu 24 inç 1080p ile aynı olacağı söylemişti. Galiba baktığımda da öyle görmüştüm
  4. F

Çok güzel hocam hayırlı olsun. 32" aldınız demek. Memnun musunuz? Bu ay sipariş vermeye niyetim var almamıştım monitörü bir türlü fırsat bulamadım 😅
  5. F

Samsung 240hz g6 oled 16799 tl den öğrenci indirimiyle satılıyor. Stok gelirse alabilirsiniz.
  6. F

Yurtdışından gelen hediye gümrükten geçer mi?

Bir arkadaşım Slovakya'dan kendi yaptığı tablolardan gönderecek. Bu faturasız olarak geçer mi? Geçmezse eğer kendisi muhasebeci ve fatura yaparsa ürünleri 27 dolar olarak gösterip gönderebilir mi? Gümrükten geçerken sorun olur mu? Bilgisi olan yardım edebilir mi?
  7. F

10k bütçe ile 2k monitör önerisi

XG27ACS nasıl hocam renk kalitesi olarak? Bana onu da önermişlerdi
  8. F

Hikayeli Oyun için Monitör Tavsiyesi

viewsonic pek görmedim ama bakacağım. 180 hz olsun sorun değil illa 240hz olmasına gerek yok zaten. Amacım sizin gibi hikayeli oyun için önceliğim görüntü kalitesini iyi veren bir monitör. Çok detaylı bilmiyorum yüzeysel bilgim var sadece. 1748111444 Aradaki 3.000 tl ye değecekse Asus...
  9. F

Hikayeli Oyun için Monitör Tavsiyesi

Merhaba iyi forumlar, 24'' lik ips bir monitörüm var ve boyutu yükseltmek istiyorum. Acaba bunun için bana önerebileceğiniz 2k 27'' monitör var mıdır? Güzel bir görüntü elde etmek istiyorum. Hikayeli oyun oynuyorum. Gördüğüm kadarıyla bu 3 monitör tavsiye ediliyor arasında oyunlarda görüntü...
  10. F

İnceleme Samsung Odyssey G6 G65B 1ms(GtG) / VA panel (LS27BG652EUXUF) Monitör Ghosting Testi

32'' kullanan var mı? Pixel sorunu falan oluyor mu? Ağırlıklı hikayeli oyun, film, ya da arkadaşlarla takılmalık oyun oynamayı düşünüyorum.
  11. F

Güzel gözüküyor cidden. Sadece para bayılsam mı bayılmasam mı diye kararsız kalmıştım. İşten gel evde az takıl muhabbeti benimki yani yatağa uzanırken hem izle hem oyna mantığındaydım. O yüzden 32 mi alsam diye düşündüm. Samsung'tan alıp deneyeyim hoşuma gitmezse iade ederim yani sorun olmaz...
  12. F

ben de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. biraz ekleyip 18 bine oled almak düşündürüyor parasından dolayı. O kadar verip vermemek arasında kararsızım. Ben sürekli pc başında oturup pek oyun oynamıyorum. Benim için film ve hikayeli oyun ağırlıklı. Az uzaktan oynamayı düşünüyorum nasıl yapsam...
  13. F

27" Mİ 32" MONİTÖR TAVSİYENİZ VAR MI?

haklısınız 4060 2k için ideal değil ben de satıp 2k uygun ekran kartı da almayı düşünüyorum. ona uygun monitör de büyütmeyi düşünüyorum. Sadece koltukta olarak oturarak olsa 27 inç gayet makul ama biraz daha uzaktan oturup kol ile oynamayı, film dizi vs izlemeyi düşünüyorum o yüzden 32 inç...
  14. F

bende yok fakirim ben
  15. F

f/p dediğin bir monitör var mı peki? o kadar yazılıp boşuna tartışmalar olmuş ama oled alabilecek bütçe olsa dediğim gibi sistemi yükseltirim. Samsung va kavisli için olumlu bir yorum görmedim ve çok monitör bilgim yok ama anladığım kadarıyla sadece f/p olarak bana ips 27" ve 32" monitör...
Geri