Eğer sonradan tekrar kasa toplamak istemiyorsan AM5 platformunda en fp x3d işlemciyle bir kombiansyon yapın yanınada güncel bir ekran kartı koyarsanız yüksek ayarlarda rahat götürür oldudda 5-10 yıl sonra gta 7 gibi o tarz fln çıkarsa tek masrafın 5-10 yıl sonraki en güncel işlemciyle ekran...
LAPTOP İÇİN AMD TERCİH EDİLİR
INTEL= ÇÖP
Intel işlemcili (13500h) laptopum var 150 w elektrik çekiyor 95 derecede geziyor 105 dereceye dayanıyor. oyun oynarken çok fazla ısınınca kendini yavaşlatıyor. Kendini yavaşlatınca ekran kartı 4050 içinde darboğaz yapıyor kitliyor.
Ayrıca şarjdan...
dediğini anlamadım ama piyasa fiyatının çook altında olan bu kulaklık var.
1k altında ben bluetooh kablosuz olarak bunu öneririm normalde fiyatı 1.5k-2k arasında aktif gürültü engelleme yok ama...
İşiniz gücünüz türk düşmanlığı. Doğu türkistanda zulüm varken bile bu kadar duyar yok ekmekler kandan yapılıyor yok kolanın içine kan akıtıyorlar fln diye bile bu kadar mağdur edebiyartı yapıp duyar kasmadınız.
Doğu türkistandaki zulmü destekleyen, azerbaycana karşı ermeni şiddetini destekleyen...
İşiniz gücünüz türk düşmanlığı. Doğu türkistanda zulüm varken bile bu kadar duyar yok ekmekler kandan yapılıyor yok kolanın içine kan akıtıyorlar fln diye bile bu kadar mağdur edebiyartı yapıp duyar kasmadınız.
Doğu türkistandaki zulmü destekleyen, azerbaycana karşı ermeni şiddetini destekleyen...
SUS İHTİYAR hana taze yapılmış terorist kanlı kola mı getir. 8 paketim hazır olsun. Fetöcü seni cimere şikayet edicem. İçilen her COCA COLA vatana hizmettir. Türkiyenin uluslarası arenada daha çok güçlenmesidir. doğu türkstan düşmanı yunan ermeni yanlısı türk isyancısı bu terorist haması...
4050 zaten ham güç olarak 3060 ile 3070 ortasında performans sunuyor dlss açınca neredeyse 3070 e denk bir kart oluyor fps değerleri çok yakın.
ben aldığım zamanlar 3060 laptoplar 30k bandında iken ben 20k ya 3060 tan çok daha güçlü 4050 aldım. +8gb +1tb gen4 ssd daha masraf edip çok iyi...
Mavinin kendi mağazasında etiket fiyatında öyle yazıyordu ama çok benzer başka bir modelde olabilir ama cok benziyordu denemek için gitmişttim kalitesi iyiydi
Intel için 1200 WATT psu alman gerekebilir
AMD alcaksan max 1000 WATT fazlasıyla götürür hatta 800de yeterli olur
1701033506
Tebrikler 5 Yıl boyunca en güncel güçlü işlemciye ücretsiz uprage kazandınız :D:D