fikogc isimli üyenin son içerikleri

1. F

Huawei telefonda google vb. uygulamalar hk.

Selamlar, Huawei telefonların Google apps, ödemeler, banka uygulamalarının sağlıklı ve güvenli şekilde çalışmasında çok farklı yorumlar var. 3. parti yazılımlar devreye girince güvenlik açısından çekinceler doğuyor. Misal Google kayıtlı kişilerim hemen telefona yüklenebiliyor mu kolayaca...
  2. F

Direksiyon setine Joystick ten el freni olur mu ?

aldım ama olmadı, zira bu Joystick Windows 11 ile çalışmıyormuş. sitesinde Win11 için sürücü desteği de yok. iade işlemi başlattım.
  3. F

Direksiyon setine Joystick ten el freni olur mu ?

oyun sever kardeşler selamlar, oğlumda Rampage force v995 direksiyon seti var, driftlerde kullanmak için el freni istiyor ama çok pahalı. aşağıdaki Logitech joystick i alsam ve usb den bağlasam el freni olarak iş görür mü sizce ?
  4. F

45kya sistem tavsiyesi

yapabiliyorsan RAM i 32 yap, işlemciyi de yükselt.
  5. F

25.000 TL sistem önerisi.

benim incelemelerime göre arasındaki 5-6 bin TL civarı fiyat farkını gerektirecek kadar bir fark yok. RX 7600 daha ucuz. o sebeple RX 7600 koydum ben kendi sistemime. ama siz bilirsiniz. 4060 gayet iyi bir kart tabi.
  6. F

25.000 TL sistem önerisi.

selam, 3 hafta önce oğluma topladım bu PC yi Vatan dan, giriş/orta seviye bir pc sayılır. biz gayet memnunuz. ama toplama pc sitelerinden bakabilrisin. eğer taksitli bakıyorsan Vatan her karta 3 taksit yapıyor. Anakart: MSI A520M PRO AMD İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 X Soket AM4+Wraith Stealth 3.7...
  7. F

20-30k Arası Hazır Sistem Önerisi

selam kardeşim, oğluma 3 hafta önce bunu topladım. giriş/orta seviye bir PC. şu anda gayet memnunuz. ama sen yinede pc toplama sitelerinden araştır. Anakart: MSI A520M PRO AMD İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 X Soket AM4+Wraith Stealth 3.7 Ghz RAM: GSKILL 32 GB (2x16) DDR4 3600MHZ Ekran kartı...
  8. F

MSI A520M PRO güncelleme ekranı gelmiyor

merhaba, yeni PC topladık, ilk açılışta MSI A520M PRO AMD anakart için güncelleme ekranı geldi ama sonra yaparım diye kapatınca, bir daha bu ekran gelmedi. bu update utility ekranına nasıl tekrar ulaşabiliriz ? bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. yada MSI sitesinden manuel mi güncelleme...
  9. F

Eski NBA Oyunlarını İndirme Platformları

torrentoyunindir ve oyun indir vip gibi siteler çıktı. ama tabi buradan virüs gelme ihtimali de vardır değil mi ?
  10. F

Eski NBA Oyunlarını İndirme Platformları

selamlar, eski NBA basket PC oyunlarını indirebileceğimiz bir platform var mı ? misal NBA live 17 gibi. Steam ve Epic de yok bu seriler.
  11. F

Asetto Corsa Evo güncellemesi nereden indirilir?

Selamlar, Asetto Corsa Evo indirdim. sonra Steam'de Content Update 0.1.6 yayınlandı diye bir haber çıktı ama hiçbir yerde bu güncellemeyi indirecek bir site bulamadım. Resmi sitesinde de yazıyor ama yükleme dosyası yok. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  12. F

Assetto Corsa Content Manager hatası

Selam arkadaşlar, yeni üye oldum. bu işlere uzak kaldım oğlum Assetto Corsa oyunu için trafik modu, content Manager falan yükleyelim dedi. İnternetten araştırdım, bazı videolara göre bazı yüklemeler yaptık content Manager içine. Trafik modda oyuna giriyoruz ama kısa bir süre sonra oyun duruyor...
Geri