Fikret Bahçe isimli üyenin son içerikleri

1. F

65K'ya Oyun ve Yayın için RTX 5070'li Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir hem oyun oynamak hem yayın yapmak hem de günlük işlerimi hiçbir sorun yaşamadan halletmek için bir PC arıyordum. Fakat hazır sistemlere baktığımda sürekli pahallı fiyatlarla karşı karşıya kaldım. Ben de çözümü, bilgisayarlarla ilgilenmeye başladığımdan beri...
  2. F

CSM kapalıyken Windows Açılmıyor

Herkese merhaba. Uzun zamandır secure boot açıp valorant girebilmek için CSM'i kapatmaya çalışıyorum fakat ne yaptıysam yapayım CSM'i kapatınca Windows'u bir türlü açamadım. En son olarak Windows'umu GPT ye çevirmek için format attım ve Windows'u GPT yaptım fakat hiçbir şey değişmedi...
  3. F

Öneri Ucuz Direksiyon seti önerisi (maks 7k)

Hocam buna baktım ama bi arkadaşım onun yerine bulabilirsen v902-s al dedi vitesi felanda var dedi. Şöyle bir yerde buldum ama güvenemedim sizce güvenilir mi? https://www.necipbilgisayar.net/rampage-v902-ps3-ps4-pc-xboxone-xbox360-switch-3-pedalli-el-vitesli-gaming-oyuncu-direksiyonu-outlet-7379...
  4. F

Öneri Ucuz Direksiyon seti önerisi (maks 7k)

Merhaba, yakın zaman içerisinde direksiyon seti almayı düşünüyorum ama bütçem kısıtlı ve daha önce hayatımda hiç direksiyon seti almadığım için bu konu hakkında fazla bilgim yok. İnternette 10k gibi uçuk fiyatları öneriyorlar ama mlsf o kadar bütçem yok. Benim için ortalama ve düşük fiyatlı...
  5. F

Slayer 4 7-4060, i7 14700HX, qhd 240hz Nasıl ?

Hocam HP çok kötü mal yapıyor diyorlar. Babamın bir arkadaşı bilgisayarcı, adam sakın HP'ye yaklaşmayın dedi. Sizce attığınız lettop iyi midir? ? Ayrıca sizce AMD ye guvenenilirmiyim? (Yeni nesil performansını hiç bilmiyorum amdnin)
  6. F

Slayer 4 7-4060, i7 14700HX, qhd 240hz Nasıl ?

Merhaba arkadaşlar, yakın bir zamanda beni uzun süre götürecek bir lettop almayı düşünüyorum. Uzun süreli bir araştırma sonucu böyle bir lettop buldum ama lettopdan pek emin değilim. İnternette ki fan testlerinde özellikle yük altındayken acayip ses çıkartıyor ve ekranından emin degilim, ekran...
  7. F

Yardım 800 TL bütçeye mirofonlu oyuncu kulaklığı onerisi

Knk bu indirim kodunu nereye giriyoruz bulamadım da ?
  8. F

Yardım 800 TL bütçeye mirofonlu oyuncu kulaklığı onerisi

Merhaba arkadaşlar. Acilen yeni bir kulaklığa ihtiyacım var ama kulaklıkların özelliklerinden ve hangi marka kulaklık almam gerektiğinden gram anlamıyorum. Eğer 800tl değilde 1000tl felan olursa ama 800tllik kulaklığa göre acayip bir farkı varsa yinede önerebilrisiniz. Ayrıca önerdiğiniz...
  9. F

ID-Cooling SE-224-XTS mi daha iyi yoksa ID-Cooling SE-224-XT V2 mi

hocam bende 224 xt de aynı değerleri alırmıyım benim oda ortalama 31-34 derece
  10. F

hocam internette incelemelerine baktım bi fark yok gibi (baya bir soğutucuya baktım o yüzden karıştırıyorda olabilirim kusura bakmayın) 1725302996 hocam internette benim ksaamın aynısını bulamadım bilgisayarın faturasındada yazmıyor
  11. F

Hocam ortalama en az ve en çok kaç dereceleri gördünüz yazarsanzı çok sevinirim :) 1725302887 hocam kasama sığmıyor mlsf bunu bile camı çıkartıp kullanacağım yoksa bilgisayarcıma sormuştum sığmaz dedi
  12. F

Buyrun Hocam :) https://www.trendyol.com/pd/id-cooling/se-224-xt-argb-v2-islemci-sogutucu-p-83026004?boutiqueId=61&merchantId=673140 https://www.trendyol.com/id-cooling/id-cooling-se-224-xts-mini-black-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-p-737734328?boutiqueId=61&merchantId=673140
  13. F

Merhaba Arkadaşlar. Amd Ryzen 5 5600x için kule tipi bir soğutma arıyorum kasamda pek büyük değil yani şöyle diyim kasanın yanındaki cam paneli çıkartıp soğutucuyu öyle takacam. Bu soğutuculardan birini alma kistiyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum. Ayrıca işlemcim şu an stok fanlı her oyun en...
  14. F

Ryzen 5 5600x İçin Sıvı Soğutma Önerisi (Kule Tipi Önermeyin!!!)

Knk neye göre kötü diyorsun ??? 1723747830 Olabilir bütçe ne akdar az olursa benim için o kadar iyi knk articte bi tık pahallı gibi fark bir kaç derece ise ls520 alırım ama 10-20 derece fark var ise arctic alim
  15. F

Ryzen 5 5600x İçin Sıvı Soğutma Önerisi (Kule Tipi Önermeyin!!!)

Selamın Aleyküm arkadaşlar. Yaklaşık 1 buçuk yıldır felan stok fanlı AMD Ryzen 5600x işlemcisini kullanıyorum. İlk aldığımda soğutma alacak bir bütçem yoktu ama şu an maks 3.5k lık bir bütçem var. Zamanında, yani birkaç ay önce, işlemciye undervolt yaptırmıştım sıcaklık biraz düzeldi ama...
Geri