filip5 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Çözüldü✓ 9800x3D Phantom Spiritle soğur mu?

knk kule tipi soğutucuların işe yaricağını hiç düşünmüyorum yanı oyunlarda 90 dereceyi görebilir böyle yüksek donanımlarında amacı oyun yada render gibi şeyler olduğu için önermem ben dün 2700 e sıvı soğutma aldım 3 fanlı öneririm https://share.google/CoN2vmN8ap5GmNKiO
  2. F

TRYX PANORAMA SE AIO 360mm Sıvı Soğutma 15,499.00 TL

bence çok pahalı ben 2700 e bi 3 fanlı buldum dehşet
  3. F

G29 direksiyon seti için destek lazım

Merhaba benim 2.5 sene önce aldığım 1 g29 direksiyon setim var yaklaşık 1 senedir metal metale sürtüyor gibi gıcırdama sesi geliyor pek sık oynamadığım için aklımdan çıktı garantiside bitti ne yapmalıyım sorun sizce neyden kaynaklıdır iyi forumlar
  4. F

ARCTİC MARKASI İÇİN FİYAT NORMAL Mİ

bi video görmüştüm arcticlerin patlamama garantileri var diye o sebeple arctic bakıyorum fiyatıda bana ucuz geldi açıkçası rakipleri 10-15 bine satarken 5bin ucuz yani
  5. F

ARCTİC MARKASI İÇİN FİYAT NORMAL Mİ

https://www.amazon.com.tr/ARCTIC-Liquid-Freezer-III-Pro/dp/B0DLWGG85P?utm_source=chatgpt.com sizce arctic marka 360mm sıvı soğutmanın bu kadar olması normal mi
  6. F

Sıvı soğutma için kararsız kaldım

merhabalar az önce gezinirken bu sıvı soğutmayı gördüm patlayıp sistemi çöp eder mi pek bilindik değil ve fiyatı çok ucuz...
  7. F

6000Tl'ye 2K Monitör + Hyperx Cloud 3 + Gamepower Klavye Alınır Mı?

marka model her şey bu fiyatı oynatır 60hz dir bi işe yaramaz değişir yani
  8. F

Ramlere neler olur tahminlerinizi yorumlara bekliyorum :DD

ama sorun şu 20 bine 32gb hemen mi almalıyım yoksa yine 20bine o dediğim tekrar gelir mi
  9. F

Yardım Kasamı Laptopla Takas Etmek Mantıklı Mı?

bence gönder gitsin laptop çok daha karlı hem daha güçlü hemde taşınabiliyo oyunlarıda dlss e yüklersin yeter zaten
  10. F

Ramlere neler olur tahminlerinizi yorumlara bekliyorum :DD

merhaba geçen gün donanım arşiv youtube kanalında en f/p pc vidyosunda 96 gb (48x2)ram 20 bin e düşüyodu tekrardan sizce böyle bir indirim olurmu beklemelimiyim yoksa 32 gb almalımıyım aynı paraya?
Geri