filmarıyorum isimli üyenin son içerikleri

1. filmarıyorum

Ps3 koluyla hangi pc oyunları oynanabilir

Her oyunu oyun koluyla oynayabilirsin. Xpadder diye bir yazılım var onu araştır. Xpadder özetle, oyun kolundaki tuşlara, klavyenden her hangi bir tuşu sanal olarak atamanı sağlıyor.
  2. filmarıyorum

200 TL'ye Güzel bir mouse önerin lütfen

Temsili koymuş olabilir. Genelde lisansı kapalı olarak satılıyordu ilk getirdiklerinde. Dolar fırlayınca Türklere lisansı da dahil edip satmaya başladılar. Bu yüzden lisansı içinde hazır geleni al. Satıcıya sor bunu. Bloody alınca 2. ve 3. çekirdekleri açmayı isteyeceksin. Ne demek istediğimi...
  3. filmarıyorum

Bloody T50'nin çekirdekleri açıksa, bloody al. Değilse sharkoon'un kullanıcı yorumlarını incele.
  4. filmarıyorum

İPS değerine bakmak lazım. QRuder isimli kişinin attığı farede fiyatına göre iyiymiş. https://www.amazon.com.tr/dp/B07JG1FNCN/?coliid=I3BXLB342CZ9TD&colid=1Z0WQPQRKJ4G0&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it Sharkoon farenin İPS değeri 150 diyor sayfasında. Rush'un ips değeri 100. Hem ips hem de makro...
  5. filmarıyorum

Xiaomi Mi 5 Pad 256GB Alınır Mı?

:) Dediğim gibi hayallerde yaşıyorsun. Bir an önce deli doktoruna gitmeni, seninle iletişim kuranların (kurmak zorunda kalanların) iyiliği için salık veririm.
  6. filmarıyorum

İyi olarak mı, kötü olarak mı? Ben sadece csgo gibi rekabetçi oyunları oynamak için kullandığımdan buradaki olayı tam anlayamadım.
  7. filmarıyorum

Tecrübem kendimden değil, çevremden. Senin gibi çok zıplayan zıp zıp gördük. Çekirge 3. zıplayışta kötü oluyor. Bunu bir abi tavsiyesi olarak al veya ileride kendin yaşayarak tecrübe et tercih senin. Öyle bir şey olduğundan ben sana değil, senin yüzünden içeri girecek kişiye üzülürüm. Şahsiyetin...
  8. filmarıyorum

Bloody oyuncu farelerinde, ödüllü Oscar makro yazılımı var. Youtube'ye bloody makro yazıp arat. Neden bahsettiğimi anlayacaksın
  9. filmarıyorum

Var ama dediğim gibi çekirdekleri açık mı kapalı mı onu araştır. Satıcıya sor bu sattığınız farenin çekirdekleri aktif mi yoksa biz sonra lisans mı gireceğiz diye. Eğer lisansı siz yapacaksınız diyorsa ondan uzak dur. Benim aldığım 2014 yılında verdiğim lisans parası 30 dolardı. Şimdi daha da...
  10. filmarıyorum

https://www.hepsiburada.com/bloody-t50-lk-optik-multi-core-metal-ayak-4000cpi-oyuncu-mouse-p-BD804894 Bu üsttekine bakabilirsin. Ben bloody v7'yi 2014'te 70 TL'ye almıştım. Şimdi ki fiyatlara bak.. Yazık gerçekten, bu ampuller ne duruma getirmiş Türk ekonomisini.. Üsttekini değerlendir. Başka...
  11. filmarıyorum

Benim bacı olduğumu düşünüyorsan cevabım yukarıda. İti köpeği muhatap almamak delikanlılıktır. Yoksa her havlayan köpeğe vursak, ceza evinden çıkamayız. Sana tavsiyem kurtlar vadisi / çukur veya senin gibi çocuklar neye özeniyorsa onun dozunu azalt. Böyle klavyeden cesaret alıp, reelde böyle...
  12. filmarıyorum

Rgb işin süs kısmı. Fare alırken İPS'ye bak, sensör özelliklerine bak, bunları iyi olan farenin eline en iyi uyanını (ergonomisi senin eline göre en iyi olanı) al.
  13. filmarıyorum

Minecraft içinde olur. İPS değeri yüksek fareler özellikle fare hakimiyetine ihtiyaç duyan csgo / valorant / battlefield gibi rekabetçi oyunlarda önemlidir. O oyunlarda iyi sonuç veren fareler, minecraft'ta da güzel sonuç verir. O fiyat bandı için bloody fareleri araştır. Makro kullanıyorsan, 2...
  14. filmarıyorum

Hep hayalindeki şeyleri söylüyorsun fındık. Sende şizofreni olabilir, tedavin ise benim küfürlerimde değil, gideceğin deli doktorunda. Kaşınıyorsan, küfür yemeğince duramıyorsan, benim hakkımda düşündüklerini, ben sana bir fazlasıyla iade ediyorum. Bunu düşünüp kendini tatmin edebilirsin (y)
  15. filmarıyorum

Rekabetçi çevrimiçi İGN (İlk Gözden Nişan almalı) Savaş oyunları oynadığın için, oyuncu faresi alırken farenin İPS değerine bakman gerekir. Dpi'dan farklı bir şey, bu bahsettiğim İPS (gözek başına tarama sayısı oluyor). Fareyi hareket ettirdiğinde, farenin yüzeyi algılayan sensörünün daha doğru...
Geri