4070 Super bir tık daha bir ekran kartı ama amd ekran kartlarına soğuk değilsen alınabilir 32gb ram yaparsın kasa ve psu'yu değiştirir alırsın. DRAM'li ssd...
Dostum bu tamamen senin zevkine göre. Bazısı tablo yerine ayna koyuyor ben de Atatürk tablosu vardı duvara onu asmıştım ama sonra kedi var diye kaldırmıştım.
O zaman sıkıntı olmaz. Geçen ay MSI B650 Tomahawk indirime girmişti hazır sistem almasam o anakartı alırdım çok iyi fırsattı. Bence adı geçen B650M'ler iş...
Forumda genelde 2 günde kargosu gelmeyen arkadaşlar konu açıyor ama sen 1 hafta demişsin ben buradan köy yerine kargo gönderdim 1 haftadan kısa sürede gitti...
Ben 1k'ya almıştım ciddi zam gelmiş ama ethernet bağlayamayacaksan 1.5k inan o paraya değer. Senin gibi modem bana yakın fakat kablo çekemiyorum yani...
Ben de Coursair olan var memnunum parça kalitesi olarak kaliteli. Önde 3 tane fanı var fakat egzoz fanı çıkmıyormuş ben hazır sistem aldığım için egzoz fan...
Hocam güvenilir fakat kullanıcı yorumları genel olarak olumsuz sorun yaşayan kadar yaşamayan da var. Bu arada Sınerji, ıncehesap, gamingen vs hepsinde illa...