kesinlikle daha iyi, ben tüm monitörleri kullandım. 23,27,31, 34 inç. en son samsungun g9 49 inç oled monitörüne geçtim, kesinlikle mükemmel bir duygu. Hepsinden daha iyi. Azıcık wide ekran hevesiniz varsa mutlaka şans verin pişman olmazsınız. yukarıdaki arkadaşa bakmayın siz neredeyse güncel...
hocam tv kendini zaten korumaya alıyor neredeyse tüm oled modellerin yanma gibi bir sorunu kalmadı artık 5 yıldır philips oled kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım, oled candır
9070 xt vardı bf6 da devamlı directx hatası verip oyundan attı, dondu kastı satıp 5070 aldım yemin ediyorum mfg ile daha iyi performans veriyor en ufak bir sıkıntı yaşamadım, nvidiadan sapmamak lazım
fiyat farkı çok. 5080 60 bin 9070 xt 30 bin. aradaki 10 fps farkına ve 3-5 bilindik oyunda bulunan mfg zırvasına o kadar para verilmez, aradaki 30 bin farka ya oled monitör çekersin ya da ps5 falan alırsın değmez 5080 e o kadar para dökmeye.
vatandan zotac 5080 almıştım iade ettim 9070 xt...
yav millet dlss 4 mfg falan diyor da açın bakın hangi oyunlarda var 3-5 bilinen oyun harici yok. 9070 xt 30 bin 5070 ti 45 bin arada %50 fark var az mı bu fark 3-5 fps fark olsa ne olmasa ne 60 fps bile yeter zaten. aradaki farkı monitöre oled ekrana verin boşuna nvidiaya para saçmayın
benim mouse geldi yok abi alışamadım eski furylevel z1 e dönüş yapıyorum switch sesi hoşuma gitmedi plastiğe basar gibi valla insan alıştığı mouse ile mutluysa yeni maceraya girişmesin e sporcu da değilse uçan kaçan mouse a bu kadar para vermesin :D
yav arkadaşlar klavyeye bişey oldu w a s d tuşları yön tuşlarıyla yer değiştirdi bunu nasıl düzeltebilirim w a basınca mesela yukarı basmış gibi tepki veriyor