Filozoffuturev2 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Oyun konsoluna nasıl alışacağım ?

Selamlar ben ilk teknolojik ürüne alıştığımdan beri bilgisayar kullanırım, ve her işimi burda görürüm oyun/dijital iş veya örneğin e devletten bir belgemi çıkarıcam veya bir siteye kayıt mı olucam hemen bilgisayar, o geniş ekran ve programların sistematik oluşu ve kolayca bulabilmen daracık...
  2. F

2 Oyun konsolu arasındaki fark nedir ?

ben daha cok seyi merak ediyorum, yani ikiside kablosuz rahat ve oyunu oynatiyorsa neden aralarinda 2-3 kat fiyat farki var ve kollarin ozelliklerinden anlamadigim icin aralarindaki farki bilmiyorum
  3. F

2 Oyun konsolu arasındaki fark nedir ?

Selamlar geçen günlerde Microsoft Xbox Wireless Oyun Kumanda (Siyah) satın aldım fakat daha sonra kargo gelirken fiyat araştırması yaparken 1 adet kablosuz bir oyun kolu gördüm , size hem bulduğum uygun fiyatlı kolu hemde satın aldığım kolu göstereceğim ; İkiside kablosuz ama üstteki kolun...
  4. F

Ekran kartının üstündeki kağıt erir mi ?

Selamlar sistem yeni geldiginde uzerinde bi sorun var mi diye bakmistim ama bugun fark ettim, bostayken 45-47 derece full yuk altinda max 71-73 dereceyi goruyor , sorum su ; uzerindeki minik kagit erir mi ? erir ise zarari olur mu cunku bundan once bilgisayar bilesenlerin uzerindeki etiketler...
  5. F

Oyun itemlerinde vergi olur mu ?

onlara bakmadim surekli ama kullandigim unlu sitelerde ayni steam gibi "Buy Order" yani baskasinin o item icin onceden olusturdugu siparis fiyati olur ornegin 500 dolarlik bir iteme 495 dolarlik siparis verir siz 495 dolar veya altina sattiginiz an satilir para size gelir, hesapladigim 375K bu...
  6. F

tarziniza saygi duyuyorum lutfen alinmayin ama o siteler canimi asiri yakti, hizli satilsin diye eldiveni ilana koydum sadece satistan kestikleri para 11.800 TL civari idi
  7. F

daha elimize gecmeden kestikleri paralar bir kac gunluk yevmiye parasi ciddili bunlarin dusurulmesi gerek %2 bile cok fazla gozukmesede yuksek hacimli islem yapan insanlarin canini yakiyor
  8. F

Doppler phase 1 modeli bicaklarin neredeyse hepsi var , m4a1-blue phospor+red hot tarzi ama maalesef suanlik kararsizim ailem "oglum bosver destek olmana gerek yok " diyor sanirim biraz daha elde tutacagim zaten oyunda kullanmiyorum steam vitrini olarak duruyorlar high end olanlar ise depoda...
  9. F

acemi oldugum surede turk siteleri %15 e varan vergiler kesiyo yanlis anlamayin bu sadece item satilirken, para yuklerken ve cekerkende kesim var o yuzden daha unlu likit ve %2 komisyonlu site kullaniyorum . evet dediginiz gibi gelen para yasal banka hesabindaki islemler yasal sanirim bi sorun...
  10. F

hocam zaten steam fiyati 550 binden fazla benim kullandigim site %2 komisyon kesiyor , ve buy order yani en dusuk fiyatina hemen sattigimi ve vergiler ciktiktan sonraki hali 375k o hesaplamayi yaptim ama zaten item satinca 8 gun bekletiyor hepsini beklersem 2 ay surer. asiri can sikici
  11. F

Selamlar 4-5 yildan daha fazla suredir lisede staj maasimi aldigimdan beri cs2 envanterimi buyutuyorum hobi olarak, suan net degeri 375.000 TL yakin zamanda satip ailem arac alirken destek saglamak istiyorum sorum su bi anda itemlerimi satip bankama ceksem devlet vergi koyar mi ? veya "bu para...
  12. F

Darboğaz mı yiyorum ?

ney
  13. F

Darboğaz mı yiyorum ?

ya 120 fps oynarken bi anda 80 90 a dusunce insanin sinirini bozuyor RTX acarsam 70-80 oynarim daha iyi sacmalik bu
  14. F

Darboğaz mı yiyorum ?

yani ekran kartinin bazi durumlda %75 kullanima dusmesi sorun mu anlamadim tam olarak
  15. F

Darboğaz mı yiyorum ?

Zotac RTX 4070 Twin Edge 12GB OC + 15-12400F bilgisayari alali sanirim 1 hafta oluyor ve en yuksek testlere sokunca maksimum 71 derece sicakligi gordum sanirim 71 yuk altinda idare eder gibi. bostayken ise 45-47 arasi
Geri