FinalGame isimli üyenin son içerikleri

1. F

Zero Hour crash problemini nasıl çözerim?

Arkadaşlar epic games bildiğiniz gibi zero hour su ücretsiz verdi bende yukledım oyunun menüsünde dolaşırken sorun yok ama ne zaman oyuna girmeye çalışsam crash yiyorum bunun sebebi ve çözümü nedir deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa eğer çok sevineceğim. çünkü delirmek üzereyim.
  2. F

WWE 2K16 DA KARİYER MODUNDA MENAJERLER İLE ARAMIZI NASIL DÜZELTİYORUZ?

Ya kariyer modunda Paul Heyman ile anlaştım ve şu an beraberiz ancak sürekli olarak her maçı almama rağmen adamla aram bozuluyor. Ne yaparsam bu adamla aram düzelir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
  3. F

Tribulus GROW Aldım Sizce nasıl?

Bigjoy Sports Tribulus GROW 120 Tablet aldım. Hani aranızda kullanan var mı etkisi nedir acaba. Aynı zamanda Gainer kullanıyorum kilo almaya çalışıyorum etkisi olur mu?
  4. F

Aslan Kral Scarface belgeselini nerden izleyebilirim

Sürekli karşıma çıkıyor instagramda arkadaşlar bu aslan kral Scarface in içinde bulunduğu beşgeaeller varsa atabilirmisiniz izleyelim
  5. F

Monster Clutch Gamepad Almayı düşünüyorum sizce nasıl?

1500 max 1750 1728409179 Ya öyle diyorsun da ben uzun süreli monster kullanıcısıyım bir arızasını görmedim laptoplarında yaklaşık 7 8 senedir kullanıyorum memnunum. 1728409223 Link var mı önerdiğin ?
  6. F

Monster Clutch Gamepad Almayı düşünüyorum sizce nasıl?

Çok uzun süredir aklımda vardı aslında lakin son zamanlarda artık gerçekten istiyordum. Maalesef indirimi kaçırdım sizce tekrar ne zaman indirim olur? Ya da indirim olur mu? Zam gelir mi? Kafam da tonla soru hani ben de en iyisi foruma danışayım dedim ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sizce alınır mı...
Geri