Haklısın doğrudur da ben zaten bu cihazı hiç fişten çekmedim dediğim gibi.Bu sorunun olması için hiç bir dış etken de yok elektrik kesintisi, ısınma gibi. Sadece sorunun çözümünu bilen birisi varsa diye açtım konuyu zaten
Kasmaz dostum merak etme aklıma gelebilecek en ağır oyunların çoğusunu oynadım dediğim gibi aynı statüde sistemle kasma donma hiç bir sorun yaşamadım 2 senedir.
Fişten hiç çekmedim zaten arkadaşlarımla beraber oynarken yanlışlıkla fişten çekince aynı uyarıyı vermişti ondan biliyorum yoksa manuel olarak hiç kapatmadım
Darboğaz endişesi yaşıyorsan pek bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Hemen hemen yakın Nvidia ekran kartı ve işlemciyle çoğu oyunda çok rahat 2k ultra oyun oynuyorum yüksek FPS ile. FSR hiç kullanmadım bilmiyorum da ama bence gayet yüksek FPS değerleri alırsın diye düşünüyorum
Daha 3 gün önce büyük bi hevesle PlayStation 5 aldım 1 gün içinde geldi kurdum oyun aldım yükledim vs. her şey çok güzel bir sorun yok ama biraz önce PlayStation ı dinlenme moduna aldım 10 dk sonra geldiğimde kapanmış olduğunu gördüm açtığımda doğru kapanmadi vs dedi fişten çekince verdiği uyarı...