yakın arkadaşım 1 yıldır kullanıyor gerçekten sorun çıkarıyor ve parçanın gelmesi uzun sürebiliyor
1790502950
hocam ktm motor piyasasındaki en sağlam motor firmalarından birisi kullanan arkadaşlarım yakınlarım vardı hiçbir sorun çıkarmadı basınca gidiyor cfmotodan bin kat daha mantıklı ve daha iyi
hocam bilmiyorum belki il e ve ilçeye göre değişiyodur ama ben bi sorun yaşamadım gayet memnunum sadece fiyatları arttırdılar biraz ancak şuan bile piyasanın altında fiyatları
hocam ben geçen sene bu zamanlar donanım arşivi hazır sistem almıştım benim şuan kullandığım soğutucu berbat yaz aylarında pc sıcaktan kapanıyordu soğutucu güzel bir şey almanı öneririm onun dışında pek bir sorun yaşamadım ama amd driverini kullanmak nvidia ya göre bi tık daha zor örneğin ekran...
hocam türknet şuanda alabileceğin en mantıklı internet istedigin zaman iptal edebiliyorsun kaç yıldır kullanıyorum sadece 1 2 kere kesinti oldu birkaç saatlik 1000mps alıyorum hiç bi sorun yaşamadım
hocam bi arkadaş 250sr kullanıyodu sıfır almıştı 1 2 ay sonra sorun çıkardı 1 2 ay parça bekledi benim düşüncem biraz daha para ekleyip eski kasa ktm duke yada mt25 tercih edebilirsin(naked)