firatness isimli üyenin son içerikleri

1. ASUS ROG Strix SCAR 17 | RTX 4080 (175W) | Ryzen 9 7945HX | 32GB

Satılık ASUS ROG Strix SCAR 17 | RTX 4080 (175W) | Ryzen 9 7945HX | 32GB

Cihaz Hakkında Genel Bilgi: Üst segment oyuncu ve performans serisi olan ASUS ROG Strix SCAR 17 2K 240 HZ (G733PZ) model cihazımı model yükseltmek/ihtiyaç fazlası olması sebebiyle satışa çıkarıyorum. Piyasadaki en güçlü bileşenlerin bir araya geldiği, hem oyun hem de profesyonel render/yazılım...
    75,000.00 TRY
  2. firatness

Resident Evil Requiem Kırıldı!

Dodi
  3. firatness

Resident Evil Requiem Kırıldı!

Kırmızı sitede mevcut seriii Sabahtandır bekliyorum oynayabilmek için :) Tabii ki bu tarz sitelere ne kadar güvenilir ben bilemem ama Dodi iyidir. Denemeye koyuluyorum. Sizleri bilgilendiririm :) [H4 id='Downloaded']Downloaded[/H4] 2151 times kez indirilmiş bu da bazı şeyleri açıklıyor :)...
  4. firatness

Sıvı metal ve Termal Metal işinden anlayan var mı?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/rog-strix-termal-macun-sonrasi-sivi-metal-uygulanmasi.1210290/
  5. firatness

Konu deneme örneği de

konu kilit
  6. firatness

Rog Strix Termal Macun Sonrası Sıvı Metal Uygulanması

Dostlar Asus Rog Strix G17 model bi laptobum var. R9 7945HX işlemci ve rtx 4080 ekran kartı var. Oyunlarda cpu özellikle baya ısınıyor. Haliyle ısınınca fps kaybı oluyor. Daha önce Thermal Grizzly Conductonaut vardı fakat şimdi Sıvı Metal uygulaması yaptık [H3...
  7. firatness

yazdım ama
  8. firatness

termal macundan sıvı metale geçtim atacağım kıyaslama değerlerinden anlayabilecek olan var mı?
  9. firatness

Sıvı Metal Çıkışlı Laptoba Termal Macun Yaptık

Dostlar Asus Rog Strix G17 model bi laptobum var. R9 7945HX işlemci ve rtx 4080 ekran kartı var. Oyunlarda cpu özellikle baya ısınıyor. Haliyle ısınınca fps kaybı oluyor. Termal macunla ısı dışında bir problem yaşamadım ama bugün maaş yattı diyorum ki acaba sağlam bir yere götürsem sıvı metal...
  10. firatness

Laptobumdan Tam Verim Alıyor Muyuz?

yazdım hocam
  11. firatness

hocam şimdi şunu fark ettim: Benim işlemcinin stock değerleri şurada: Bu değerlere göre benim oyun içi CPU Mhz almam normal mi? bakınız:
  12. firatness

Metal sıvı macun mu ne vardı stock. Oyun oynarken birden kapanıyordu. bilgisayarcı arkadaş sıcaklıktan kapatıyor dedi ve normal kaliteli termal macun sürdü kapanma sorunu komple ortadan kalktı ama
  13. firatness

Hocam 2500mhz çalışıyor GPU tam olarak teknik destek verebilecek bi arkadaş var mıdır ya yardımcı olabilecek? gerekirse ufak çaplı bi hız aşırtma yapılabilir Ve ayrıca kullandığım işlemcinin Base Clocku 2500Mhz zaten baksanıza [H4 id=''][/H4] [H4...
  14. firatness

Dostlar YouTube'da benim sistemin intel olan sistem laptop ile 4900MHZ lerde 85-90 Fps alıyor bende ise şöyle: Güç kullanımını performansa almama ve laptopu performans moduna almama rağmen böyle Bu konuda gerekli kontrolleri yapabileceğimiz bi arkadaş var mıdır? @HacıSOFU instagramdan...
  15. firatness

Amazon İndirim Furyası Mağduriyeti Ve Cahil Arkadaşların Tavsiyesii

Dostlar selam. Bir kaç gün önce Razer blackshark v2 pro modeli kulaklık alacaktım. Siteden bir konuda denk geldiğimiz arkadaş bana Amazondan indirimli depo ürünü almam gerektiğini söyledi. ürün beğenilmemiş veya az kullanılmış geri konulmuş olduğunu belirtti ben ise altını çizerek daha...
Geri