firatness isimli üyenin son içerikleri

1. firatness

Amazon İndirim Furyası Mağduriyeti Ve Cahil Arkadaşların Tavsiyesii

Dostlar selam. Bir kaç gün önce Razer blackshark v2 pro modeli kulaklık alacaktım. Siteden bir konuda denk geldiğimiz arkadaş bana Amazondan indirimli depo ürünü almam gerektiğini söyledi. ürün beğenilmemiş veya az kullanılmış geri konulmuş olduğunu belirtti ben ise altını çizerek daha...
  2. firatness

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Kırık dökük ürünler geliyor almayın ap al olmayın
  3. firatness

Amazon İndirim Furyası Mağduriyeti

Dostlar selam. Bir kaç gün önce Razer blackshark v2 pro modeli kulaklık alacaktım. Siteden bir konuda denk geldiğimiz arkadaş bana Amazondan indirimli depo ürünü almam gerektiğini söyledi. ürün beğenilmemiş veya az kullanılmış geri konulmuş olduğunu belirtti ben ise altını çizerek daha...
  4. firatness

ASUS Rog Strix 17 Kaça Alınır?

Dostlar 2. el bir laptop buldum bu laptopu kaça satarım? al-sat yapmıyorum sadece alış ve satışı kaç olmalı sizce? Kutu fatura yok sadece laptop adaptör ve laptop temiz [H3...
  5. firatness

Sağlam Oyuncu Kulaklığı Arıyorum

çzelden mesaj atabılır mısın lutfen? sana danıssam ılk defa amazondan satın alım yapacagım
  6. firatness

HOCAM SİPARİŞ VERSEK BİR PROBLEM YAŞAR MIYIZ? Garanti durumu ne olur? ürün ikinci el mi? sıfır mı?
  7. firatness

Dostlar aklımda Razer blackshark v2 pro var bazı sitelerde 6900'e filan buldum hatta a-101'de 5000 diyor bknz: https://www.teknosa.com/razerblackshark-v2pro-kbsksyh-2023-outlet-p-202407246995 aklımı çeliştiren soru şu playstation edition diyeni var birde başka bir model. Ben arkadaşımda...
  8. firatness

Hesaplarınızın sızdırılıp sızdırılmadığını kontrol edin!

Eğer ki herhangi bir sızıntı mail adresiniz var ise tüm hesaplarınıza ait şifreleri değiştirin. Hatta mümkünse 2 adımlı doğrulamayı da her kullandığınız sitede/uygulamada aktif edin. haveibeenpwned.com
  9. firatness

Dying Light: The Beast Kırıldı!

Dostlarım biraz araştırdıktan sonra sonuca varabilirsiniz. Başarılar İlgili Konu Hakkında Ki Haber: https://repack.info/en/581-dying-light-the-beast-deluxe-edition-repack.html
  10. firatness

Turkcell’den geçilebilecek operatör ve en iyi paket?

Dostlar Taahhütüm bitiyor fakat fiyatlandırma çok uçuk gelmeye başladı artık bana, Turkcell dışında hızlı ve 50-60 Gb internet sunan paket var mıdır öneriniz acaba hızlı çekebilen?
  11. firatness

Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

hahahhaha kütahyaya geldim, çok garip bir memleket, hem aşırı soğuk hem bir caddesi var öğrenci buluşma alanı gibi garip go kart da var mesela haha
  12. firatness

hahahhaha neden kütahya sansürledin ahashhasjdhaskjdhasd
  13. firatness

Merhabalar, az önce Forumda bir konuda gördüm, eski tarihli bir konu olduğu için kişileri ''Güncel'' Yaşları ve meslekleri ile tanımak istiyoruz, özellikle bizden yaşça büyük saygıdeğer abilerimiz- ablalarımız ve onların tecrübelerini merak ediyorum. O zaman ben başlıyorum: Merhabalar ben...
Geri