arkadaşlar war thunder oynuyorum 2 sene oldu ama gaijinin kendi sitesinden indirmiştim steama geçmek istedim ondan sonra yüklemiştim steamdan oyunu ama steamdan yeni sıfırdan bir hesap açıldı o hesapdan cıkış yapıp kendi hesabıma girdim ve gayet normal oynadım sonrasında oyundan çık gir yapınca...
ekran kartım rtx 3060 8 gb işlemci r5 5600 anakart b550 mk prime monitörüm asus vg258 16 gb ram 3200 mhz de gta 5 onlineda 50 60 fps alıyorum nvidiadanda istatistiklere baktıgımda cpu yüzde 40 gpu yüzde 25 de kullanılıyor ilk once AI a sordum oda cozemeyince size danışmaya karar verdim ekranı vs...
arkadaşlar dün kaspersky aldım güzel gözüküyor yanında kaspersky vpn de verdi ama bk gibi ben 200 ün üstünde ms vercem diye bağırıyor goodbyedpi kullanıyordum hiç lag fln yoktu ben kaspersky vpni açtım msim yükselince kapadım goodbyedpı yine açtım ama goodbyedpi daha çalışmıyodu nasıl düzelticem...
vd4 demiyorum hocam pxn v10 ultra 180 euroya geliyor moza r3 ise tax free ile 250 euroya geliyor hocam 2 side manyetik güzel direksiyon setleri bence pxn in driveri daha kötü ama
hocam kutusuundan cıkarıp getiririm onda sıkıntı yok bide ödedigin vergiyi alabiliyosun yüzde 10 180 euroya düşüyo bide moza r3 de vergi indirimiyle beraber 230 euroya düşüyo
https://www.rampage.com.tr/products/force-v995-pc-el-vitesi-gaming-oyun-direksiyonu?srsltid=AfmBOood4XqmPJN8Afuc0JHi7rCLnhEhHuhCm6ECTb_husXVbgCX4xXM arkadaşlar rampage force v995 neden çok ucuz alınır mı? iyi bişeye benziyo
anneme a36 telefon almışdık vatandan çalışan dedi ekran koruyucu koyalımmı olur dedim 600 tl idi sonra telefona baktıgımde ekran koruyucusu böyle plastik cam değildi tırnagınla az zorlayınca yırtılıyo
koruyucu yerinden kayıyo köşeleri hemen hava baloncugu kaçıyo kazık mı yedik