arkadaşlar öncellikle selamlar sizden bi öneri istiyorum anakartım h610M H buna usb bluetooth aparatı alacagım yani diyor bluetooth 5.3 yok 5.0 bu farkediyomu farkediyosa yazın
merhaba arkadaşlar ben natural mutasion diye bir siteden protein tozu aldım nedir neyin nesidir günlerdir değil hatta haftalardır gelmedi tamamlandı diyor ama yok piyasada bilen deniyen varsa yazabilirmi wpden yazcaktım numaları yoktu direk silmişler yani
arkadaşlar bildiğiniz gibi oyun steamde baya sağlam indirime girmiş hikayesi spoiler vermeden anlatabilirmisiniz acaba gerçekten muhteşem duruyor değermi fiyatına
valla hocam baya ucuzdu epicde açıkcası beni hiç sarmadı ben daha çok gerçek hayata dayalı geçmişte kötü olaylar olmuş ve intikamı vb için uğraştıgımız oyun istiyorum
arkadaşlar selam şöyle hikayesi baya sağlam sizide etkileyen oyun varsa yazabilirmisiniz mesela örnek vereyim geçmişte çocugu öldürülmüş onun intikamını almaya çalışıyo tarzında yada hikayenin sonu kötü biten tarzı oyun önerebilir misiniz? baya üzecek ağlatıcak tarzda
Selamlar ben bugun life is strange bitirdim ve şöyle beni baya etkiledi direk konuya girim
Yani bitrk seçim tabanlı değilde birazcık life is strange benzeyen oyunlar varmı bilen arkadaşlar yazabilirmi
benim bi kulaklıgım var jbl quantum 100 die onun mikrofonu çalışmamıştı jak ayırıcı felanda aldım olmadı neden olabilir jak ayırıcının kalitesizliğinden felanmı ses kartıda var anakartta mikrofon alcam çalışırmı