Evet türkiye genelinde bakarsanız bir sürü bulursunuz. Adam merkeze 50km uzakta ilçede yaşıyor tabi ucuz yazacak. İstanbulda ise temiZ değişensiz tek tük vardır. Araştırmanızı daha detaylı yapmanızı öneririm
FİYAT SON
Telefonu yeni aldım ancak alışamadım o yüzden satıyorum. Şuana kadar ekranda 1-2 adet tırnağa gelen çizik fark ettim onun haricinde kılcal çiziklerde mevcut. İşaretli yerlerde beyaz ekranda belli olan ancak rahatsız etmeyen ufak sarılık vardır. Ancak fotoğrafda belli olmuyor. Genel...
Kozmetik olarak ürün 8/10 dur. Fotoğraflarda gözükmeyen ekranda mevcut olan tırnağa gelen 2 adet çizik vardır. Kutu mevcut. Kayıtlıdır. Güncelleme sorunsuz sıfırlama ise TWRP ile olmalıdır. Tek sim direnç kayıtlı. Yurtdışı.
Kafaya kafaya takas olur.
[H3 id=''][/H3]
İşlemci farkından ziyade Google servislerinin olmayışı mesele. Sadece GMAIL DRIVE gibi uygulamları kullanamak mesele değil. Whatsapp'ın yedekleme sistemi google drive ile çalışıyor mesala. İndirdiğiniz uygulama(APK) google servislerine ihtiyaç duyoyrsa sorun. O yüzden fazla kafa yormam ben...
Tasarım kişisel bir konu ama POCO X3'ün tasarımını insanlar pek sevemiyorlar. M51 ise güzel bence tasarım olarak ama kalın.
1615358127
Kamera olarak üç aşağı beş yukarı hepsi aynı