Firostr isimli üyenin son içerikleri

1. F

Vodafone Yanımda 6 Ay Ücretsiz Hepsiburada Premium (RED TARIFE)

RED Tarifesinde misiniz?
  2. iPhone 11 128 GB Yurtdışı

Reply to question by 'Firostr' on the classified ad 'iPhone 11 128 GB Yurtdışı'

TR GEnelinde bakarsak işler değişir bulursun bir sürü. Adam merkeze 50km uzaklıktaki ilçede yaşıyor ucuz yazacak ki çabuk satsın
  3. iPhone 11 128 GB Yurtdışı

7650TL Teklif geldi vermedim 1 ay önce
  4. iPhone 11 128 GB Yurtdışı

Evet türkiye genelinde bakarsanız bir sürü bulursunuz. Adam merkeze 50km uzakta ilçede yaşıyor tabi ucuz yazacak. İstanbulda ise temiZ değişensiz tek tük vardır. Araştırmanızı daha detaylı yapmanızı öneririm
  5. iPhone 11 128 GB Yurtdışı
    Satılmış

Satılık iPhone 11 128 GB Yurtdışı

FİYAT SON Telefonu yeni aldım ancak alışamadım o yüzden satıyorum. Şuana kadar ekranda 1-2 adet tırnağa gelen çizik fark ettim onun haricinde kılcal çiziklerde mevcut. İşaretli yerlerde beyaz ekranda belli olan ancak rahatsız etmeyen ufak sarılık vardır. Ancak fotoğrafda belli olmuyor. Genel...
    7,750.00 TRY
  6. Xiaomi 13 Lite 8/256
    Satılmış

Satılık Xiaomi 13 Lite 8/256

Kozmetik olarak ürün 8/10 dur. Fotoğraflarda gözükmeyen ekranda mevcut olan tırnağa gelen 2 adet çizik vardır. Kutu mevcut. Kayıtlıdır. Güncelleme sorunsuz sıfırlama ise TWRP ile olmalıdır. Tek sim direnç kayıtlı. Yurtdışı. Kafaya kafaya takas olur. [H3 id=''][/H3]
    10,000.00 TRY
  7. F

Vodafone Fırsatlar Dünyası | Coffy & EsLab Bedava Kahve!

Chp ve Atatürk düşündürücü
  8. F

500 TL Amazon Kuponum Var

Çok çıkışlı usb adaptör.
  9. F

🔥İndirim N11 75/30₺ Kupon Veriyor!

Sağol 200/50 TL olan kuponu kaptım
  10. F

Poco x3 nfc VS Huawei p40 Lite

İşlemci farkından ziyade Google servislerinin olmayışı mesele. Sadece GMAIL DRIVE gibi uygulamları kullanamak mesele değil. Whatsapp'ın yedekleme sistemi google drive ile çalışıyor mesala. İndirdiğiniz uygulama(APK) google servislerine ihtiyaç duyoyrsa sorun. O yüzden fazla kafa yormam ben...
  11. F

Hangi telefon daha iyi ?

Tasarım kişisel bir konu ama POCO X3'ün tasarımını insanlar pek sevemiyorlar. M51 ise güzel bence tasarım olarak ama kalın. 1615358127 Kamera olarak üç aşağı beş yukarı hepsi aynı
  12. F

Aliexpress ikinci el mi?

İkinci el, ekran kartlarında olabiliyor bunuda açıklamaya yazıyorlar genelde. Onun haricinde çoğu ürün sıfır.
  13. F

Öneri Sizce takasa girmek mantıklı olur mu?

Minecraft oynamıyorsan yap tabi. The last of us ise güzel bir oyun çoğu kişi seviyor.
Geri