firsatgamingx isimli üyenin son içerikleri

1. firsatgamingx

Türk telekomdan 250 TL Petrol Ofisi Kuponu

Satan varsa alırım. Not: Önce kodu denerim sonra parayı atarım haberiniz olsun :D Durduk yere 3 kurus kar etcez diye 5 kuruştan olmayalım
  2. firsatgamingx

Yardım Iphone 17 vs S25 Plus

cephane teknolojiden aldım ben
  3. firsatgamingx

Ben hepsiburadadan aldım ama kuponum vardı bana ucuza geldi.
  4. firsatgamingx

s25+ aldım bugün, s23ü satıp bunu kullancam valla. Bence s25+ ama dediğiniz gibi a101de kalmıs
  5. firsatgamingx

İtopya iade alıyormu

Evet önceden diyolardı birebir değişim yapıyorduk vs. Bi ara çok gidiyodum itopyaya outletine vs yetkilileriyle sohbetim vardı da eminim burada da okuyan edeni vardır. Bi kereye mahsus biz değiştiriyoduk dediler ama su anda outlet mağazası kapandı
  6. firsatgamingx

İtopya iade alıyormu

Valla en son alıyolardı (2-3 sene önce) su anda nasıldır bilmiyorum :D
  7. firsatgamingx

Enucuzsistem.com - Fiyat Geçmişi - Taksitli Fiyat - Karşılaştırma Eklendi

Emek çok açık kaynak olacağını sanmam hocam
  8. firsatgamingx

Bu kabloları nereye takacağım

Tuşa bağlamadım ben direkt bu ARGByi anakarta bağladım o kadar. Tuşu ben de çözemedim
  9. firsatgamingx

Bu ölü piksel için sizce garantiye yollamalı mıyım

buradan 3den fazla ölü piksel var gibiduruyor o yüzden birebir değişim yaparlar 1766355411 gameboosterlarda ölü piksel garantisi var diye biliyorum 1 tane bile olsa. O yüzden gönder kesin
  10. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Apple Mac mini M4, 16GB, 256GB SSD 29.997,80 TL

mağazada gördüm ben medaimarktta 26k yazıyordu
  11. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

Ben de aldım getirdim okula kurdum. Tübitak projelerinde vs kullanacağım. Maalesef okulun bir desteği olmuyor hep cepten yapıyoruz araştırmaları :D
  12. firsatgamingx

Yazılımcıya Klavye Önerisi

https://www.hepsiburada.com/claw-s-luma-air-kablosuz-3-modlu-lcd-ekran-chromatic-rgb-modlu-ultra-tepkime-konfor-100-tus-membran-gaming-ofis-klavyesi-2-4g-bt1-bt2-type-c-p-HBCV00009UAA5V Yazılımcıyım bunu kullanıyorum klavye alttan aydınlatmalı ama gece nası olur bilmiyorum (mesai saatlerinde...
  13. firsatgamingx

Yardım Servis ssd'ye el koydu :D

Servisler değişim/iade raporu veriyor ürün onlarda kalıyor bu hep böyleydi. Normal bir akış yani sorun yok. Sizin dediğinizi yapmak zorundalar ellerinde yoksa öyle bekleme falan diye bir şey yok muadili veya daha iyisini verecekler. THHye şikayet eder alırsınız. Bilirkişi onun muadil mi değil mi...
Geri