firsatgamingx isimli üyenin son içerikleri

1. firsatgamingx

Forum Kültürünün Eskisi Gibi Olmaması

Harbi birsürü insan vardı ben de eskilerdenim cok aktif olamıyorum gene ama airportta kasa beklediğimiz zamanlar oldu buradan arkadaşlarla. Şimdi pek göremiyoruz
  2. firsatgamingx

Ekran Kartı ve Ram İkinci El

Adamına denk gelmemişsin hocam geçmiş olsun. Garantisiz veya en az 6 aylık garantisi olmayan ürünler gerçekten tercih edilmez. Sıfır olduktan sonra sahibinden tercih edilebilir bence. Ben de bazen oradan alıyorum o şekilde işlemci vs kişinin konusmasından belli oluyor. Zaten ürünleri garantili...
  3. firsatgamingx

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

bu hatayı ben de alıyorum
  4. firsatgamingx

Ekran Kartı ve Ram İkinci El

bana ulaş elimde b650m, 9500f/7500f ram vs hepsi var paket program yapar sana veririz, eğer istersen.
  5. firsatgamingx

Öneri Bütçenizi Söyleyin Telefon Önereyim

Ne bu samsung önerme postu mu (!) :kekw: :kekw:
  6. firsatgamingx

🔥İndirim Bım Tv İndirimleri 1 31 Temmuz

Dijitsu görürseniz almayin. Ben aldım mh ye ulaşamıyorsun zaten. Ek olarak, içinden kumandası kablosu hiçbir şeyi çıkmadı sadexe panel ve ayaklar. Ayakların vidasi bile yoktu
  7. firsatgamingx

Televizyon Arıyorum Yeni Evlilik

Tekrar almaktan başka kolay bi şeyi yok hocam kargoya ne zaman verdiysen 2-3 haftayı bulmaz bence 1 haftada yatırırlar
  8. firsatgamingx

İzmir İçin Laptop Servis Önerisi

Valla hiç gitmedim ama çok gördüm yorumları cok olumlu. https://maps.app.goo.gl/n99nMGsx3eepdEm38
  9. firsatgamingx

Ram Fiyatı Kaç Olmalı?

35k çok ben gecenlerde 27 lere falan verdim. Ama tabii fiyatlar artmış olabilir bi de goodramdı bendeki.
  10. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Hocam mutlaka buradan da konu acıp özellikle beni de etiketleyin süreci gerçekten nasıl gideceğini merak ediyorum.
  11. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

thh nin hak verme olasılığı düşük bence fiyatları belli gerçekdışı bir indirim olarak görünüp reddedilme olasılığı yüksek geliyor bana. Ama deneyin tabii ki de.
  12. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Mo27u2 4k 240hz OLED 33999tl Amazon 9taksit

valla 4k al daha iyi 2k benim kullandıklarımın hepsinde netlik problemi vardı oledlerde
Geri