firstsoldier__ isimli üyenin son içerikleri

1. F

Archer BE800 Rootlama Yardımı

Ne yazıkki biliyorum, devlet sırrını bu kadar korumuyorlar.... eski/yeni tüm uygulamaları denedim, merakla bekliyorum içeriğini :))
  2. F

Tether ile kurulum vs yapıyorum hatta ve hatta wan şifresi gözüküyor orada ilginç bi şekilde ama son aşamadı yetkisiz işlemden patlıyorum, eline sağlık tekrardan baya keyifle izledim videonu
  3. F

Ahaha o izlenmelerden biri benim ozan yorumluyor sensin sanırım hatta yorum bile yazdım sana 🤣 bende yaşadığım şehirde ilk kullananmışım çok ilginç😅routerın amacının vs farkındayım lakin ufak şeylere takılabiliyorum😂 tek amacım şu modemin üzerinde ki pixel görüntüleri dilediğim gibi değiştirmek...
  4. F

2-3 gün önce Superonline simetrik paketine geçiş sağladım yanında verdikleri Archer BE800 model router çokça özelliği faydalanabileceğim nimetleri olmasına karşın bildiğiniz üzere Superonline tam yetki vermiyor öyle ki TP-Link'in uygulamasına bile erişemiyorum WAN şifresini öğrendiğim halde...
  5. F

Çözüldü✓ 7E28v1H1(Beta version)

Arkadaşlar,msi türkiye call center ile iletişime geçtim kendileri bu sorunu yaşayan ve garantisi süren tüm kişiler için ücretsiz anakart değişimi yapmaktaymış ben o şekilde hallettim 1740791442 msi türkiye call center ile iletişime geçtim kendileri bu sorunu yaşayan ve garantisi süren tüm...
  6. F

Dostum, biosta 3-4 saniyeden fazla durmuyor bilgisayar ototmatik kendini yeniden başlatıyor, yükleme fırsatı olmuyor.
  7. F

Denedim dostum bir işe yaramadı maalesef:/
  8. F

Arkadaşlar bu gün 7E28v1H1(Beta version) bios update'i yaptım update başarılı şekilde yüklendi fakat sonrasında bilgisayar sürekli 10 saniyede bir yeniden başlatmaya başladı, redditte bir kaç kişide bu update sonrası sorunu yaşamış fakat çözüm bulamamışlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi...
  9. F

MSI ANAKART BIOS SORUNU

Arkadaşlar bu gün 7E28v1H1(Beta version) bios update'i yaptım update başarılı şekilde yüklendi fakat sonrasında bilgisayar sürekli 10 saniyede bir yeniden başlatmaya başladı, redditte bir kaç kişide bu update sonrası sorunu yaşamış fakat çözüm bulamamışlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
  10. F

PRECİSİON BOOST OVERDRİVE

Arkadaşlar merhaba, geçen gün birden fazla videoda, fotoğrafını atacağım "precision boost overdriver" bu ayarı görmüştüm sistemimi yeni topladım fakat bu ayarı enabled yapıp occt testi yaptığım an sıcaklık 92 93 dereceye çıkıyor, fotoğrafta diğer seçenekler de var fakat hangisini seçmeliyim...
  11. F

İlk pc toplama deneyimim

Hiç yoktan iyidir, teşekkür ederim bilgi için
  12. F

İlk pc toplama deneyimim

Onu benimde aklıma takıldı ama maalesef iade yapamıyorum -,- umarım problem yaratmaz 1721288128 Teşekkür ederim, ben de ssd konusunda şüpheliyim fakat bütçe ve alabileceğim site sınırlı olunca mecbur kaldım -,- 1721288168 İndirim vardı hocam o sayede toplayabildim ben de
  13. F

İlk pc toplama deneyimim

Teşekkür ederim
  14. F

İlk pc toplama deneyimim

32.300
  15. F

İlk pc toplama deneyimim

Arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce fotoğraflar da gördüğünüz şekilde bir pc topladım, sizce eksik/uyumsuz/yanlış parçalar varsa nelerdir, ya da önerileriniz varsa duymayı çok isterim
Geri