fivetonsofdarkness isimli üyenin son içerikleri

1. F

Anker SoundCore Strike 3 mü Steelseries Arctis 1 mi?

yani dediğim gibi bassı yüksek olsun istiyorum eğer iyiyse teşekkürler
  2. F

Anker SoundCore Strike 3 mü Steelseries Arctis 1 mi?

Evde bilgisayarımda kullanmak için bir mikrofonlu kulaklık alacağım.Fakat müzik de dinlemek istiyorum.Bassı oldukça yüksek olan bir kulaklık arıyorum.Sizce hangisi daha iyi.Varsa önerileriniz 300-400 tl civarında bekliyorum iyi forumlar.
  3. F

Rtx teknolojisi.

ilk olarak overclocka kesinlikle kalkışmayın o konulardan anlamıyorsanız eğer çünkü sistemi çökertebilirsiniz.ikinci olarak da amd ekran kartı kullanıcısı olarak bence f/p sayılabilir.çünkü nvidia kartlar biraz daha pahalı şu zamanda.ama diyorsanız ki ray tracing önemli bir unsur bence rtx 2060s...
  4. F

Rtx teknolojisi.

muhtemelen rtx 2070ten aşağı olan grafik kartlarında ray tracing konusunda bir şey beklememek lazım ama yine de kaliteli kartlar.
  5. F

Darboğaz var mı

ben zaten farkındaydım fakat arkadaş işte güveniyorsunuz teşekkür ederim fakat daha çok amd işlemci olarak bakıyorum çünkü intelin performansı ortada.amd olarak ekran kartımı besleyecek anakart ve işlemci olsa daha uygun olur bence
  6. F

Darboğaz var mı

aklımdaki düşünce de buydu zaten fakat arkadaşım ısrarla yapmayacağını söyledi.
  7. F

Darboğaz var mı

Selamlar.Dün bir arkadaştan Sapphire nitro+ 4gb rx 580 ve intel g4560 aldım.Darboğaz olmayacağını söyledi.Fakat cs:go da aldığım FPS ortalaması 150.Sizce darboğaz var mı.Varsa eğer toplam 1300 tl civarında işlemci ve anakart önerebilir misiniz darboğaz yapmayacak şekilde
Geri