Fixion isimli üyenin son içerikleri

1. F

JavaScript Bilen Birisine İhtiyacım Var

Yorumun için teşekkür ederim yazmaya kalkışsam çok uzun bir metin olur bunun detayını discordda konuşmayı tercih ederim hayır için değil fiyatı ne ise konuşulur halledilir
  2. F

JavaScript Bilen Birisine İhtiyacım Var

Öncelikle Selams Uzun Lafın Kısasını Söylemek İstiyorum JavaScript Bilen Birisine İhtiyacım Var Detaylı Konuşmak İçin Discord Adresimi Bırakıyorum Eray#6277
  3. F

Hazır Proje İhtiyacım var

Arkadaşlar böyle bir projeye ihtiyacım var hali hazırda basit böyle bir PYTHON projesi olan varsa bu attığım dosyadaki gibi bana verebilirmisiniz
  4. F

HTML Öğreniyorum Yardım

Yorumun için teşekkür ederim arkadaşım biraz ağır konuşmuşsun ama olsun yine de teşekkür ederim hallettim kendim.
  5. F

HTML Öğreniyorum Yardım

Yorumun için teşekkür ederim denemeye hala devam ediyorum fakat nerde hata yaptığımı bilemiyorum bu tablonun HTML kodlamasının istediğim asıl sebebi kendi yazdığım kod ile sizin yazdığınız kod ile kendi yazdığımı kıyaslamak nerde hata yaptığımı öğrenirsem bir daha yapmiyacağıma eminim araştırdım...
  6. F

HTML Öğreniyorum Yardım

Önecelikle iyi günler merhaba diyorum HTML öğreniyorum daha yeniyim ve bir kaç problemle karşılaştım ancak herşeyi denememe rağmen beceremedim Bu tablonun HTML kodlamasını yapıp bana atabilirmisiniz acaba teşekkür ederim şimdiden elinize sağlık
Geri