Fixtera isimli üyenin son içerikleri

1. F

10.000-15.000 ₺ Arası Telefon Önerisi

Keşke nedenlerini de yazsanız. donanım bilgim fazla yok
  2. F

Cihaz 2020 çıkışlı olduğu için beni biraz düşündürüyor :rolleyes:
  3. F

Mobil oyun oynamıyorum, sosyal medyayı fazla kullanmıyorum, fazla video izliyorum. Youtube'a içerik üretebileceğim kalitede kamerası, ekran renk kalitesi ve çözünürlüğü iyi, 3 yıl rahat bir şekilde kullanabileceğim, aynı anda 3 4 uygulamayı kullanırken beni yavaşlatmayacak bir telefon...
  4. F

Güvenli önyükleme açtığım halde aktif olmuyor

BIOS ayarlarından güvenli önyüklemeyi açtığım halde aktif olmuyor
  5. F

bi anda oyun kapanıp d klasörüne atıyor nedennn !!!!

hocam burada mısınız sorunu nasıl çözdünüz
  6. F

ADATA SWORDFİSH ALINIR MI?

aldın mı acaba ben de sipariş verdim ama nasıl ssd onu bilmiyorum. sadece ucuzdu :D
  7. F

İşlemci ve anakart cahiliyim :D

Arkadaşlar pc toplayacağım anakart ve işlemci hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bana ulaşabilir mi? İnstagram'dan konuşarak yardım edebilir mi?
  8. F

Google ile arama sonrası kelime sonuna nokta koyuyor

hepsini yaptım bir sonuç vermedi. Virüsleri taramak için hangi programı önerirsin? ben Windows'un kendi programını kullandım.
  9. F

Virüs olma ihtimali yüksek, gmail vb yerlere girerken bağlantınız gizli değil diyor. Konuyu çözmeden zararlı olup olmadığını anlayamayız, sonuçta normal bir olay değil :D
  10. F

7K İle Monitörlü Yayıncı Pc Toplama

Arkadaşlar 7K para var bu parayla monitör dahil pc toplamak istiyorum fakat işlemci, anakart konusunda biraz cahilim yardım edebilir misiniz? Yayın açmak ve youtube a oyun vb videolar atmak için ideal bir sistem olursa çok sevinirim. @Abdullah Hacıgül
  11. F

Google ile arama yaptıktan sonra arama kelimesinin sonuna nokta koyuyor.
Geri