Chu 2 aldım fiyatına göre fena değil fakat beklentimi fazla karşılamadı biraz dandik hissettiriyor ayrıca son ses seviyesi beni tatmin etmedi ayrıca bass ların zayıf olacağını biliyordum ama bu kadar az olacağını beklemiyordum. Oyunlarda ses net ve akıcı fakat müzik ve video için bilemedim bence...
Yapma be hocam genelde hep rap dinlerim ve CS oynarım ve açıkçası fazla tizden pek haz etmem. Bu kötü oldu şu anda cadenza ile Chu 2 aradında kaldım reditte insan lar aralarında çok bir fark olmadığını söylemiş fiyat nedeniyle sanırım Chu 2 tercih edeceğim başka öneriniz veya geribildirim iniz...
Hocam ew200 iyi ise biraz sıkacağım dişimi. Wraith sense nin kötü olduğunu duymuştum ama wraith de bir sürü marka ve kulaklık var onlardamı kötü ? Birde bu dac muhabbeti ne oluyor almama gerek varmı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
hocam buds fe de samsung telefonlar için ssc codec de var hem ekosistem olunca daha uyumlu olur. ben poco telefon ile kullanıyorum ona rağmen memnunum.
Herkese merhabalar. PC de oyun oynamak ve müzik dinlemek için sesi net olan iEM kulaklık arıyorum. 2000 TL bütçem var. İlgilenirseniz sevinirim. Duruma göre bütçenin üstüne çıkabilirim.
Başlıkta belirtiğim gibi pc de oyun oynamak ve müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Kulak üstü kulaklıklar kafamı ve kulaklarımı ağrıttığı için kulak içi ve IEM bir kulaklık arıyorum. 2500 - 3000 TL kadar bütçem var bütçeyi biraz aşabilirim. Ayrıca bass ları iyi olursa güzel olur.
Yok hocam bir sıkıntı yaşamadım ürün orijinal geldi. Dediğim gibi ürün tr de karaborsa 2 ay önce hem hb de hemde gaminggen de 250 TL idi Intel versiyon. Ben aldıktan bir hafta sonra bir tek Amazon kaldı satıcı oradada fiyat uçtu dediğim gibi AMD versiyonu alırsanız daha iyi olur boyutu daha...
Ürün belirtilen ölçeklerde geliyor işlemci ve gpu nuzun boyutuna göre falçatayla kesip yapıştırabilirisiniz. Uygulamadan önce 15 20 dakika buzlukta bekletirseniz daha iyi olur. Diğer türlü jelatinden çıkarırken yırtılıyor. Ben kendi nitro 5 mide kullanıyorum kaliteli bir termal macunla aynı...
Ben indirim bekleyip epic den almanızı tavsiye ederim. 100 TL daha ucuza alırsınız ama önemi yok derseniz, GTA 5 sonuçta gelmiş gecmiş en iyi oyunlardan biri almanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 500 saatim var 150 si falan hikayedir. Ama ana hikaye 40 saatte filan bitiyor gerisi mod takılmaca filan.