Merhaba, evimde yaklaşık 10 seneden beri öylece bir köşede duran hiçbir parçası elimde olmayan iki tane eski tip kırmızı siyah çıkışlı hoparlör var. Nasıl bir düzenek (kablo, amfi vs.) kurmalıyım ki tekrardan çalışır hale gelsinler? Bu konuda acemiyim, yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam attığınız klavyeyi daha önce inceledim fakat boyutu küçük geldiği için vazgeçtim,atk daha çıkmayan bir model olduğu için nasıl çıkar sorunları var mıdır gibi sorular kafamda açıkçası z1 modelini de alıp 1000hz de kullanmayı düşünüyordum diğer modellerde dongle almak gerekiyor diye biliyorum
Gaming gen tr üzerinden de iycizo ve parolapara fırsatlarıyla alabileceğim kablosuz klavye ve mouse var mıdır.Şuanlık klavye için kafamda mchose z75s fare içinde wraith z1 modeli var.
fare için gaming gen tr de aklıma yatan bir model bulamadım.
(Fareyi palm grip şeklinde tutuyorum
Klavye...
Sahibinden de param güvendeyle satan satıcıların hepsi uyar diyebilir miyiz o zaman hocam,sizin aldığınız satıcının linki varsa onu da alabilirim bakmak için hocam birde ben mouseyi palm şeklinde tutuyorum aj159 pro ve wraith r1 uygun mudur
Hocam satıcı sağlam mıdır?
Üründen memnun musunuz bu mouse hakkında internetten biraz bakındım kimisi almış dongle bozuk çıkmış kimisi de ne zaman bozulacağı belli değil alınmaz tarzında yorumda bulunmuş tam emin olamadım
Hocam vxe r1 yada r1se + alsam beni üzer mi?verdiğim fiyata göre yada nacizane daha uygun fiyatlı olarak başka bir öneriniz olur mu ,çünkü sonuçta e sporcu değilim dongle ile iyi bir hız verse benim için kafi .Açıkçası bir mousa bu kadar para vermek düşündürüyor
Hocam iki bilgisayarla beraber kullanmak istediğim için bluetooth özelliği arıyorum
1746751791
Hocam vallaha hepsi de güzel modeller ama kafam karıştı doğrusu tam istediğim gibi bir model bulamadım henüz piyasada, isteklerime göre biraz düşük bir bütçe koymuşum galiba
Merhabalar çalisma masamda iki farkli cihaz kullaniyorum,hem iş hemde oyun oynamak için kullanabileceğim bir bluetooth mouse ariyorum.Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.