Flachex isimli üyenin son içerikleri

1. F

Ryzen 5 5600 RTX3070 Drop Sorunu

Ramler 8x2 3600MHz CL16 Dominatör Platinium
  2. F

ACİL YARDIM SQUAD AÇILMIYOR SYSTEM 32 VOLUME3 HATASI

birde bunu dene bakalım olacak mı
  3. F

Sistemde herhangi bir değişiklik yaptınız mı OC gibi yeni parça takmakta olabilir tam olarak ne zaman başladı çünkü sanırım oyunun Anti Hile programı arıza veriyor
  4. F

Oyun tam anlamıyla yüklenmemiş olabilir dosya bütünlüğünü doğrulama yapın. Olmazsa güvenlik duvarını kapatıp deneyin.
  5. F

ARC RAİDERS SÜREKLİ ANLIK DONMA SORUNU

Hocam anakartın ne acaba oyun ssd ye mi kurulu m2 ye mi
  6. F

ARC RAİDERS SÜREKLİ ANLIK DONMA SORUNU

Şuanda senin sorununa çok benzer bir sorunda ben yaşıyorum sadece ekran kartım 3070 ama saçma sapan pubg oynarken takılmalar akıcılık yok oyunda bela oldu gerçekten
  7. F

Ryzen 5 5600 RTX3070 Drop Sorunu

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler karşıma çıkan bir sorunu sizinle paylaşmak ve yardımcı olmanızı istiyorum. Arkadaşımın bilgisayarı sistemi: MSİ B550M A PRO Ryzen 5 5600 Corsair Dominator Platinium DDR4-3600MHz CL16 MSİ RTX 3070 Gaming X Trio Arkadaşlar sorun şu PUBG oynarken yada farklı...
  8. F

IOS İOS 18.2 iPhone 13 RAM ve Kendini Kapatma Sorunu

Arkadaşlar hepinize selamlar sizlere bir sorunumu dile getirecem. Geçenlerde iPhone 13 256GB telefonumu İOS 18.2’ye güncelledim. Güncelledikten sonra telefonum kendi kendini kapatmaya başladı. Daha da garip olanı CPU-X programı üzerinde arkada hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen %90-95 gibi...
  9. F

Hangi M2 SSD Alınır? M2’lerde ki Yazma ve Okuma harici değerler ne anlama gelir?

Dostlar Selamlar M2 SSD almak istiyorum 500 yada 512 GB’lık bir M2 SSD düşünüyorum. Anakartım Msi B450M-A Pro Max birkaç tane model buldum bu modellerden ne önerirsiniz? Haricinde başka bir model önerir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim
  10. F

Ryzen 5 1600AF Yüksek voltajda çalışma sorunu ve overclock

Hocam çok saçma bir durum daha var işlemcinin core boost'unu kapatıyorum 1.25V işlemci stres testinde 40'dan 65'e fırlıyor ordan 80'e kadar yolu var hadi bunu geçtim de bu olay base hızda oluyor overclock yapıyorum 3.7GHz 1.375V 65 dereceyi geçmiyor bu nasıl saçmalıktır 1717110290 Hocam...
  11. F

Ryzen 5 1600AF Yüksek voltajda çalışma sorunu ve overclock

Dostlar hayırlı geceler Ryzen 1600AF işlemcime MSİ B450M-A PRO MAX anakartımla overclock yapmak istedim. 1.375V'da 3.7GHz de sabit bir değer aldım ancak daha üstünü göremedim. Voltaj arttırdım azalttım ne yaptıysam olmadı. Asıl sorun şu ki işlemcim overclock öncesinde de CPU-Z verilerine göre...
Geri