flapjackyz isimli üyenin son içerikleri

1. F

2.300tl m2 ssd önerrisi

bunu aldım
  2. F

2.300tl m2 ssd önerrisi

Başlıkta olduğu gibi m2 ssd arıyorum. acaba önerebileceğiniz ssd var mıdır? Anakartım Gigabyte B450M-H
  3. F

4500 tl civarında Monitör Önerisi

onu aaldım reis
  4. F

4500 tl civarında Monitör Önerisi

Yeni bir monitör arıyorum 4500 tl civarında bir bütcem var monitör hakkında pek bilgim yok sizler iyi bilirsiniz. Ghoosting olmayan ışık sızdırmayan vb. şeyleri olmayan güzel bir monitör arıyorum sadece hikaye tabanlı ve fps oyunnları oynarım şimddiden teşekkürler
  5. F

Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma önerisi

Öncelikle selamlar başlıkta belirttiğim gibi sivi sogutma önerisi ariyorum. Şuan kullandiğim kasa msi mag forge 100R kasa baya mash bi kasa hiç bir sıkıntım yok kendisiyle ama bir hafta once ryzen 5 5600 aldım ve sivi sogutmaya param yetmedigi icin şuan stok fan kullaniyorum. İslemci gelir...
  6. F

AMD RYZEN 5 5600 VS RYZEN 7 5700X

Eğer 5700x alırsam soğutucuya param kalmıyor stok kullanmak zorunda kalırım 1700647147 bire bi açıklama daha yapayımyazmayı unutmuşum ben saece oyun için bakıyorum amacım render veya 3d programlar kullanmak değil sadece oyun için
  7. F

AMD RYZEN 5 5600 VS RYZEN 7 5700X

Başlıkta belirttiğim gibi iki işlemcide kafam karıştı. ikisine de bütcem var ama parasına değer mi ve peformansları yakın mı bilmiyorum çok araştırma yaptım ama hala emin olamadım. Beni en az 3 4 yıl götürmesi gerekiyor. Bütcem 5.500 tl civarı hangisini önerirsiniz? sistemim; gigabyte b450m h...
  8. F

Klavye fazladan basıyor veya basmıyor

son aylarda kullandığım klavye yazarken bazen ya tuşları yutuyor ya da fazladan basıyor iki üçç kez. Kullandığım klavye gamepower overlord blue switch. Diğer klavyyem ile de denedim fakat onda bu sorunu yaşamadım bu klavye küçük ve ompakt olduğu için çok rahat geliyor ve fark ettiyseniz...
  9. F

F/p gamepad önerisii

Başka oneriniz yok mu
  10. F

F/p gamepad önerisii

O kadar aşamam hem xbox gamepad ler hoşuma gitmiyor elime oturmuyor
  11. F

F/p gamepad önerisii

Fena birşeye benzemiyor birde ben hem playstation da hemde pc de kullanmak istiyorum
  12. F

F/p gamepad önerisii

Arkadaslar şoyle kaliteli bir gamepad ariyorum piyasada çok fazla replika urun var foruma baktim pek yakin tarihte bir konu bulamadim butcem 1000 lira ama 600 700 lira olsa da iyi olur aslında önerileriniz nelerdir?
  13. F

Samsung Galaxy A24 yeni gelen zamlardan sonra alınır mı?

8500 TL bütçem var dün geceye kadar zam gelmemişti fakat bugün sabah uyandığımda telefonn 9300 TL oldu. Eğer alınmazsa ne gibi telefonlar önerebilirsiniz bütçeyi aşmayacak şekilde
  14. F

Steam Gamepad sorunu

geçen günlerde ps2 kolunu usb ye dönüştüren bir dönüştürücü aldım. Benim iki tane sorum olucak birincisi steam de geniş ekran modunda gamepad ile hareket edebiliyorum fakat sağ analoğu hareket ettirdiğimde tuşları algılıyor. (söyleki analoğu sağ yaptığımda daireyi algılıyor, sol yaptığımda...
  15. F

Casper excalibur m.e238fhd-g alınır mı?

Sorum başlıktaki gibi aynıdır. Pc özelliklerim. Ryzen 5 1600 af Gigabyte b450m h Gskill flarex (2x8) 3200mhz Amd rx 6600 Adata su650 250gb ssd Yeni monitor almak için bütçem 4000 tl Şoyle acaba bu minitor alinir mi? Alinmazsa neden alinmaz? Ve başka ne monitör önerebilirsiniz? Teşekkurler
Geri