kas gücü olarak kafa kafaya kartlar eger sadece oyun odaklıysan 6700xt almanı öneririm 12gb vram avantajinda olur ama eger render alıcam video cekicem yayın yapıcam diyorsan rtx 3070
dostum bütceni söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz benim önerim rx 6600 rx 6700 ama güncel kartlar olmadıgı için sıfır almanı önermem temiz kutulu faturalı garantili ikinci el bakabilirsin sıfırdan çok daha uygunlar ha yok sıfır alıcam diyorsan rx 7600 almanı öneririm kas gücü ve vram...
usta tam net bi bütçem yok fiyat önemli degil ama aradıgım özellikler belli 1080p ips olması gibi bu monitörler arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim
Dostum attıgın sitede ikiside 9 faz olarak gözüküyor soğutma performansı olarak pek bi fark olacagını sanmiyorum ve ikiside matx anakartlar A620m H bios flasback özelliğinide barındırıyor bana sorarsan aradaki fiyat farkına değmez ds3h tek artısı soğutma bloğu ve daha fazla bağlantı girişleri
Öncelikle Merhaba Hepinize İyi Günler Dilerim. Monitör Almak İstiyorum Ve Biraz Araştırdım Bazı Monitörler Kafama Takıldı 1080p Ve İps Panel Olması Benim İçin Önemli Genelde Fps Oyunları Oynuyorum Sizce Fiyat Farketmeksizin Bu Monitörlerden Hangisini NEDEN Almalıyım...