Onların da fiyatlarına baktım 6800’ler 3-4k daha pahalı ve ben daha çok nvidia tercih ediyorum çünkü çok uzun süre amd ekran kartları kullandım ve çok fazla driver sorunu yaşadım amd yeni modellerinde büyük oranda çözmüş olsa da hala az da olsa yaşanıyor hem 3070 6800’den değil ama 6700xt’den...
Herkese merhaba sahibinden’de 2.el bir Rtx3070 buldum param güvende ile fiyatları 12.500tl’den başlıyor benim bulduğum kart 13.000tl ve satan kişi 11k ya düşebileceğini söylüyor kart’ın furmark testini istedim 1920-1080p 20 dakikalık furmark testinde 65 derece ve hotspot derecesi ise 80 ekstra...
yaklaşık 4-5 ay önce 2.el bir bilgisayar topladım steam pubg de grafik farketmeksizin bilgisayar oyunun ortasında kendini yeniden başlatmaya başladı o zaman oyunu kısa süreliğine bıraktım ve 1 hafta önce rust oynarken ultrada lobide 8vram görüyordu ve en düşükte bile 5gb vram kullanıyordu ve...
Son 1 haftadır başta pubg battlegrounds olmak üzere tüm oyunlarda bilgisayarım donuyor bu sebeple dün format attım ve hala daha aynı tüm driverlar güncel sebebini bilen veya herhangi bir tahmini olan varsa yazabilir mi ?
İşlemci r5 3600
Ekran kartı 5700xt
Ram 16gb