FlatReaerr isimli üyenin son içerikleri

1. F

Ekran Kartı Arızası mı? Masaüstünde Siyahlaşma ve Tarayıcıda Kasma Sorunu

Şuanda formatlanmış şekilde yazıyorum formatladıktan sonra ekran kartını taktım ve görüntü gelmedi 2 display portunuda denedim sonra anakart üzerindeki displayportuna taktım ordan belli bir süre sonra geldi son kez ekran kartına takınca görüntü geldi ama sanki görüntü bana bi garip geldi şuanda...
  2. F

denedim hocam onunla oyunlara girebiliyorum hatta bu mesajıda onun sayedinde atabiliyorum dahili kartta sorun varsa diye gece takılı kalmasını istemedim çıkardım onu
  3. F

ekran kartı drvierlarını ddu ile silip en baştan kurdum
  4. F

Çözüldü✓ Oyunlarda Crush Yiyorum Sürekli 9070xt

şuanda usb hazırlıyorum format için durumuda paylaşıcam
  5. F

Şuanda format atmak için usb hazırlıyorum elimdeki tüm usb dolymuş oyzuden baştan kurucam format attıktan sonra detaylı bir şekide burayada paylaşıcam
  6. F

hocam driveri komple sil baştan yükledim ama sorun devam etti
  7. F

Herkese merhaba, Yaşadığım bir sorun hakkında fikirlerinizi almak ve süreci paylaşmak istiyorum. Sistemi alalı henüz 2 hafta bile olmadı, yani daha çok yeni. Güç kaynağı olarak da 850W Bronze bir PSU kullanıyorum. Geçenlerde oyuna girmeyip beni doğrudan masaüstüne attı. Ardından masaüstünde...
  8. F

buyrun 1779224340 bu teste 10 dk devam ettim ama bir şey olmadı 1779224673 Direkt girmedi hocam, masaüstüne attı ve son bir şey daha; masaüstünde sol tık yapıp uygulama seçmek için kullanırken seçilen kısmın normalde olması gereken duvar kağıdı değil de siyah olduğunu, yani o bölgeden duvar...
  9. F

Son durum valorant hesap girdiktan sonra oyun yükleme ekranınada bekleyip hata veriyor 1779216134 Şuanda furmark testi yapmaya başladım ama orda ekran kartına bir sorun yok gözüküyor yani sadece oyunlara girerken veya oyun içinde crush yiyorum 1779216520 furmark testinden dolayı böyle olsa bile...
  10. F

onlarıda expo2 den çektim şuan bana ilk geldiği şekilinde ama bir şey daha var ramlerden kaynaklı olsa neden işlemci üzerinden açtığımda sorun devam etmiyorda kesiliyor 1779215215 bunun içinde msı afterburn kullanıcam şimdi ekran kartının driverını yükledim denicem duruma göre ordan biraz kısıcam
  11. F

evet özellikle kontrol ettim şuanda pcı express ve güç kablolarının tam takılı olduğuna eminim
  12. F

şuanda ddu ile ekran kartı driverını sildim onun yüklemesini yapıcam 1779214698 psum 850watt bronze retfika hazır oem pakette gelen 1779214768 ekran karrtını sok tak bile yaptım yinede aynısı oldu o konuda sorun olduğunu sanmıyorum
  13. F

hayır yapmadım
  14. F

Merhaba öncelikle sistemi nerden aldığım ve bileşenleri ile başlıcam sistemi sinerji bilgisayar üzerinden aldım hazır bir oem paket olarak aldım sistem bileşenleri ryzen 5 7600 gigabyt b840m-h anakart team tforce 16 gb ram cl38 6000mgh ramleri ve9070xt sapphire ekran kartı mevcut bu sistem...
  15. F

Oyun ağırlıklı monitor önerisi

merhabalar şuan ki indirimlerden https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200s-238-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26451 https://www.itopya.com/aoc-27g4ha-27-200hz-1ms-hdmi-dp-g-sync-adaptivesync-pivot-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u29703 bu iki monitör...
Geri