suan ikinci el piyasasi cok komik hani satsan sana sey kitlemeye ddr4 calisirlar hani sifir almak daha mantikli olabiliyor bazen
https://www.itopya.com/kuark-confetti-3-v2-intel-core-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-5060-8g-16gb-ddr5-500gb-nvme-m_h32835
foruma 35k ya bunu atmislar mesela ekran...
Bende fazla ram kullanimindan dolayi masaustunde takilma olmustu AtlasOS a gecirmeyi deniyebilirsiniz birde biosdaki performans ayarlarini resize vs ayarlarinida ayarladiysaniz oynarken ram cpu veya depolama kullanimina bakin genellikle bunlardan birinden dolayi oluyor birde razer synapse in...
ayni koltuktan kullaniyorum 4 yildir ilk geldiginde alt mekanizma bozuk geldi degistirmeye ugrasmadim kurduktan sonra montaji cikartip tekrar kargo falanla ugrasmamak icin ha diger oyuncu koltuklari benzer zaten ayni parcalar orasida var(2022 model)
anakartdan anlamiyorum onceden en ucuz b850m i almistim r5 5600 kullanirken bi problem cikmamisti sivi sogutma vardi anakarti minimal tutarsin idarelik ram shortage bitene kadar sonra upgradelersin abi
rx 6600 daha iyi gtx 1650 ti dan ama o islemciyle %43.4 darbogaz gozukuyor
gtx 1650 ti ile de darbogaz gorunmuyor size kalmis bence mumkunse rx 6600 alin sonra islemci degistirmeye calisin cunku rx 6600 gtx 1650 ti a baya fark atiyor
Aileniz kart cikartmaniza izin veriyorsa ailenizle beraber bir bankaya gidip kart cikarttirin oylesi daha mantikli olucaktir hem altin dovizde alabilirsiniz hisse falanda
saf guc olarak 4070 ti daha iyi ama guc tuketimi acisindan 5060ti daha iyi birde 4070 ti 2k karti diye biliyorum eger 1080p oynicaksaniz ve sifir garantili birseyler almak isterseniz rtx 5060ti tercih edilebilir daha fazla destek alicagi icin 50 serisi ama derseniz ki ben saf guc isterim 2k...
gpu olarak yeni cikan bir seyler istiyorsan rx 9060 xt f/p olarak cok iyi islemci olarakda 7 5800x3d am4 deki en iyi islemci diye biliyorum oyun icin
ikinci el olarakda ekran karti alinabilir ama cok eski ekran kartlarindan uzak durun bence minimum rtx bi ekran karti tercih edebilirsiniz...