flaxe isimli üyenin son içerikleri

1. flaxe

🔥İndirim 💥2 NİSAN GÜNCEL ! 6899 TL KTC H27T22C 2K 180Hz (OC 200-210HZ) 1Ms IPS Monitör💥

laptopunun modelini söyler misin? Ayrıca bi arkadaş laptopunda dp varsa sorun olmaz demiş hangi gaming laptoplarda dp portu var dostum :D bazı özel durum laptoplarında oluyor dp portu. HDMI ile bir sorun yaşamazsın.
  2. flaxe

🔥İndirim Ugreen Nexode 45w Usb Type-c Gan X 2 Portlu Hızlı Şarj Cihazı Beyaz 655TL

iphone 17 için alınır mı? apple mfi sertifikası yok gözüküyor.
  3. flaxe

❌İndirim Bitti! S26 Ultra 512 GB 97 Bin TL

hocam yd alinca sim olayini nasil hallediyorsunuz?
  4. flaxe

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

neden takmadın hocam hiç
  5. flaxe

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

akıllı saat nasıldır kullanan var mı?
  6. flaxe

Yardım Minecraft AFK Bıraktığımda 30 FPS Oluyor

windows güç ayarlarında ya da ilgili performans yazılımınızda performans modu tarzı bir şey açık mı?
  7. SİYAH MAONO AMC2 NEO Yayıncı Mikseri - SIFIR, KAPALI KUTU

Reply to question by 'flaxe' on the classified ad 'SİYAH MAONO AMC2 NEO Yayıncı Mikseri - SIFIR, KAPALI KUTU'

Evet, cihazın içinde dahili ses kartı (USB Audio Interface) mevcut. IEM kulaklıklarınızı direkt cihazın üzerindeki kulaklık çıkışına takarak yüksek kalitede kullanabilirsiniz, ekstra bir ses kartına ihtiyacınız olmaz. Kulaklık çıkışı 32Ohm empedans 20mV gücünde zaten piyasadaki çoğu IEM kulaklık...
  8. SİYAH MAONO AMC2 NEO Yayıncı Mikseri - SIFIR, KAPALI KUTU
    Closed

Satılık SİYAH MAONO AMC2 NEO Yayıncı Mikseri - SIFIR, KAPALI KUTU

Bu fiyata alabileceğiniz en donanımlı "all-in-one" ses mikseridir. Hem XLR mikrofonları besleyen 48V Phantom Power desteği var, hem de dahili bataryası sayesinde elektriğe bağlı kalmadan dışarıda da kullanabiliyorsunuz. Bluetooth özelliği ile telefondan müzik verebilir, tek tuşla arka plan...
    1,800.00 TRY
  9. flaxe

2000 3000 TL ARASI MİKROFON ÖNERİSİ

Ürün gayet başarılı Bu kaynaklara bakabilirsin :
  10. flaxe

Pd100x mikrofon alinir mi

neden etmiyorsunuz?
  11. flaxe

2000 3000 TL ARASI MİKROFON ÖNERİSİ

dostum bence fifine modellerine bakma kaliteli ama trde fiyatları çok şişirilmiş. Wraithde pd100x var 2800 direk alsın geçsin fifine am8 modeline çok yakın(Am8:4400TL)
  12. flaxe

❌İndirim Bitti! 🔥Gank 300 TL indirim kuponu(Sınırlı Stok)🔥

bana 1200TL ye trimode 3395li mouse atsana bi tane o zaman
  13. flaxe

🔥İndirim Hugo boss erkek güneş gözlüğü 3345tl

polarize cam ışık parlamalarını vs. engeller (ornek araba sürerken yardımcı olur camlardan yansıyan guneş ışıkları için)asıl göz sağlığı için uv koruması önemlidir uv400 gibi cam türleri mesela. Atılan modelde uv koruması olduğu yazılmış tabi fiyatını ne kadar hak eder ona bir şey diyemem.
  14. flaxe

🔥İndirim Ajet 12-27 yaş arasına %40 indirim

bu kampanyaya nerden ulaşabilirim dostum bulamadım da 1747655782 nasıl bulunuyor hocam bulamadım da
Geri