fleajj isimli üyenin son içerikleri

1. F

Sıvı Soğutmadan Çok Fazla Ses Geliyor

[H3 id='THERMALTAKE+LA360-S+LCD+Ekran+bu+sv+soutma+var+bende+ama+ok+fazla+ses+geliyor+biostan+silent+ektim+bir+ou+eyi+denedim+olmad+baka+yol+bilen+var+m']THERMALTAKE LA360-S LCD Ekran bu sıvı soğutma var bende fanlardan çok fazla ses geliyor biostan silent çektim bir çoğu şeyi denedim olmadı...
  2. F

Işlemci Değişikliği Sonrası Fps Artışı Olmaması

olabilir öyle şeyler :D a520 gibi işte :)
  3. F

işlemcinin fark etmesi için biraz daha orta seviye anakart kullanman lazım ryzen 5 serileri genellik h610 tarzı anakartlarda tam performans alırsın araba mantığı gibi düşün bunuda
  4. F

kankim anakartını değiştirirsen iyi olur fps açısında biraz da olsa yükselir
  5. F

7800x3d İşlemci İçin 360 Sıvı Soğutma Önerisi

7800x3D İşlemci var güzel sessiz çalışabilecek fiyat önemli değil önerilere açığım
  6. F

Sıvı Soğutmadan Çok Fazla Ses Geliyor

Beyler kolay gelsin öncelikle anakartımın modeli "GIGABYTE B650M GAMING WIFI6E" bu sıvı soğutmam da bu "THERMALTAKE LA360-S LCD Ekran ARGB" oyuna girdiğim zaman sıvı soğutmanın fanları bir anda hızlanmaya başlıyor ilk önce biostan sessiz moduna aldım sonra da fan controllor indirdim yaptım ama...
  7. F

Yardım Modem Kendi Kendine Gidiyor - 10 Dakika Sonra Geri Geliyor

hocam bence servise götür bozulma ihtimali %75
  8. F

Yardım Hangi X870E anakartı seçmeliyim?

X870E E Rog Strix bunu tercih edebilirsin
  9. F

Mouse tavsiye öneri.

kankim fps oyni oynicaksan g pro superlight 2 yi alabilirsin ben memnunum 2 senedirde kullanıyorum
  10. F

10K am5 anakart önerisi

B650M-K alabilirsin ama am5 te işlemcini upgrade yaparsan x670 alabilirsin
  11. F

İnternetimi nasıl hızlandırırım?

kaç mbps internetin var
  12. F

İnternetimi nasıl hızlandırırım?

kankam modemin eskiyse sana fazla internet vermez modemi değiştirmen lazım eğer modem yeniyse internet kablolarını kontrol ettir cat6 veya cat7 kablo kullanman lazım
  13. F

Yardım Bütçeme uygun Modem önerebilir misiniz?

onların dediklerine bakma sana önerdiğim modem uyumlu sadece basit bir kurulum yapıcan sadece internet aldığın yeri arican modem kurulumu yapıcam kullancı adı ve şifreni isticen sonrasında modem kurulumu yapıcan çok basit
  14. F

Yardım Bütçeme uygun Modem önerebilir misiniz?

https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-archer-vr400-300mbps-867mbps-vdsl2-kablosuz-ac-4-port-adsl2-modem.html bu modem almanı öneririm hem fiber destekliyor hem arkadaki portları gigabit (1000 mbps kadar destekliyor ) alabiliyorsan bunu al derim hem uygulamadan kontrolde edebiliyorsun
  15. F

2k - 4k monitor önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-rog-strix-xg27acs-1ms-180hz-2k-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html bu monitörü öneririm çok güzel bir monitör
Geri