Flectux isimli üyenin son içerikleri

1. F

Kasadan bir ses geliyor

Çok teşekkürler deneyeceğim hepsini
  2. F

Kasadan bir ses geliyor

Cooler Master ML240L
  3. F

Kasadan bir ses geliyor

Sıvı soğutma da var ondan da gelebilir mi ? Değişik bir ses 1598826977 2-3 saat aralıklarla geliyor ses oyun oynarken veya film izlerken farketmiyor
  4. F

Kasadan bir ses geliyor

Sadece oyundayken gelmiyor film izlerken de geliyor ses 1598826665 Evet kasadan geliyor
  5. F

Kasadan bir ses geliyor

Sesi yükseltince duyuluyor 25-26 saniye gibi geliyor
  6. F

Kasadan bir ses geliyor

Sağolun bunu deneyeceğim
  7. F

Kasadan bir ses geliyor

Şuanlık bir performans sıkıntısı yok gibi ama ses rahatsız ediyor garantiye göndermem gerekir mi ?
  8. F

Kasadan bir ses geliyor

Arkadaşlar kasadan bir ses geliyor. Sürekli gelmiyor arada geliyor ama rahatsız ediyor. Nedenini merak ettim. 25.saniyeden 26. Saniyeye geçerken pipetten bir şey içerken gelen sese benzer bir ses geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Kart Rtx2060...
  9. F

Asus Ölü Piksel Garantisi

Arkadaşlar ben 4 ay önce trendyoldan Asus XG248Q almıştım. Bazı sıkıntılardan dolayı monitörü 2 hafta önce kurdum ve yeni yeni belirginleşen bir tane ölü piksel var. Bunu Asus'a göndersem değişim yaparlar mı ? Süreç nasıl işleyecek ?
  10. F

Windows OEM Key

Merhabalar OEM Key almak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
  11. F

İnce hesap alış veriş

Ödeme yerine geldiğin zaman kredi kartının bilgilerini dolduracaksın. Ondan sonra çıkar taksitlendirme seçenekleri
  12. F

İnce hesap alış veriş

Mevcut kredi kartın var mı ?
  13. F

İnce hesap alış veriş

Alışverişi Banka Kartı ile mi yapıyorsun yoksa Kredi Kartı ile mi ? 1586478201 Banka Kartına taksit yapılmıyor
  14. F

Valorant Dropları Hakkında

Twitch hesabının bağlı olduğu mail adresine mail atıyorlar. Tabi kodun düşmesi için herhangi bir valorant yayınını izlemek lazım
  15. F

Valorant Dropları Hakkında

Beta erişimine kod düşüyor. Önce oyuna kayıt olman gerekiyor. Kayıt olduktan sonra Twitch hesabından ayarlara girip riot games'i Twitch hesabına bağlaman lazım kodun düşmesi için
Geri