Fleppo isimli üyenin son içerikleri

1. F

XPG Gammix S70 Blade 2TB vs Corsair MP600 Pro NH 2TB

Herksese iyi sosyaller. Şu an bu iki SSD bana aynı fiyata geliyor fakat karar veremedim. XPG olan modelin okuma hızı 7400 iken Corsair'in 7000. ayrıca XPG'nin yazma hızı 6800 iken Corsair'in 5700. fakat XPG'nin IOPS değeri yaklaşık 750.000 iken Corsair'in ki 1.200.000 IOPS. IOPS değeri hakkında...
  2. F

Monitör ekranındaki izler garanti kapsamına girer mi ?

Hocam ilk geldiğinde büyük ihtimalle fark etmedim. Karanlık ortamda sadece ölü piksel yaptım. Odaya ışık vurunca gözüküyor.
  3. F

Yok hocam. Kontrol ettim.
  4. F

Herkese iyi sosyaller. Yaklaşık 19 gün önce Hepsiburada üzerinden yeni bir monitör aldım. Fazla kullanma fırsatım olmadı. Ölü piksel vs testi yaptım fakat hiçbir ölü piksel çıkmadı. Bundan sonra dediğim gibi fazla kullanmadım fakat bugün masa başına oturduğumda monitör sağ ve sol olmak üzere iki...
  5. F

MSI Vigor GK50 Low profile alınır mı?

Hocam konuyu hortlatıyorum fakat tuş başlıklarında herhangi bir soyulma veya renk sızması oluştu mu ?
  6. F

Anne Pro 2 vs Gamakay MK61

Herkese iyi forumlar. İki klavyenin fiyatı şu an aynı. Sizce hangisi tercih edilmeli ? Anne Pro 2'nin kablosunun dayanıksız ve kötü olduğu söyleniyor fakat pek emin olamadıım.
  7. F

Corsair K60 RGB Pro low profile alınır mı ?

Herkese iyi sosyaller. Klavyenin şu an ki fiyatı 1999 TL. Sizce alınır mı ? Bir kaç yerde klavyenin tuş takımının çok kolay kırıldığını ve tuşların kalitesiz olduğunu duydum fakat pek emin olamadım.
  8. F

AOC 23.8" 24G4X vs ViewSonic 24" VX2428j

Bu iki monitör arasından hangisi tercih edilmeli? Biraz araştırdım AOC'un sRGB ve Adobe RGB değerleri daha iyi gözüküyor fakat karar veremedim. AOC kupon koduyla 4499 TL'ye ViewSonic ise 4299 TL'ye geliyor. Aşağı iki monitörün linklerini bırakıyorum...
Geri