FleussX isimli üyenin son içerikleri

1. F

Gaming mouse önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B09SYCNZMJ?tag=akakceprime-21&psc=1 Başka modelleri de var. En ucuz Amazon prime da şuan 1 yıldır kullanıyorum mükemmel bir Mouse pad
  2. F

Çözüldü✓ Aula F75 elime ulaştı. Neler yapmam lazım?

Şarj seviyesini gösteren ışık
  3. F

Gaming mouse önerisi

Elimde Ajazz AJ159 Apex var ilgilenirseniz.
  4. F

Kasa değişikliği ve tavsiye lütfen

Dediğim gibi bir bilgisayarcıya gidersen o sana zaten satış fiyatının %40 altını teklif edecektir. İkinci el bilgisayar alan bilgisayarcının verdiği teklife %20 arttır ve satışa koy. Satılır. Benimde Ryzen 3 3100 ve GTX 1650 Superli kasam vardı upgrade yapmak yerine sattım. Ardından taksitli...
  5. F

Kasa değişikliği ve tavsiye lütfen

Dostum sen parça parça masraf etmek yerine eski kasanı bir bilgisayarcıya götür ne kadara alacağını sor teklif al. Sonrasında verdiği fiyat teklifinin %20 üzerine ikinci el satış sitelerine ilana koy. Ardından alıcı çıktığı zaman indirimli hazır sistemlerden daha güncel bir sistem satın al. 3-6...
  6. F

AULA F75 KLAVYE ISIK YANIYOR AMA CALISMIYOR

Sen baya yanmışsın ya sana bir adet Madecassol yazdım bunu 3 vakit kullan kardeşim.
  7. F

AULA F75 KLAVYE F3 F5 BOZUK

Üstat Snap-Tap benzeri yaptığın ayarı kısa bir video ile paylaşırsan beğeni butonun çöker saygılar 🙏🏼
  8. F

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Anahtar kelimeleri yazdım arattım direkt (Temu %99 off spin coupan code) gibi bir şey yazmıştım
  9. F

Az önce arkadaşa söylediğim gibi random bir koddu Temu arama geçmişim de görünmüyor hatırlamıyorum ama anlamlı bir kod değildi card credit gibi bir sözcük değildi yani
  10. F

Kod anlamlı bir kod değildi “Qytzjsk” gibi böyle random bir koddu bu değil tabi ki ama Temu arama geçmişimde de yok maalesef
  11. F

Bi kampanya kodu yazdım arama kısmına yabancı redditlerden bulduğum öyle oldu
  12. F

%99 indirim promosyonundan Apex düşürmek için 2-3 gün sayfa yeniledim en sonunda apex düştü.
  13. F

Bütün sepet vergiler dahil 1.000₺ Apex Mouse vergiler dahil 350₺ ye geliyor daha ucuz alabilen varsa buyursun beyler.
  14. F

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bu klavyeyi ben arama kısmında arıyorum bulamıyorum ama arkadaşın linkinden ulaşabiliyorum. Aklım almadı nasıl oluyor böyle
Geri