Arkadaşlar merhaba benim yoro v8 markalı kulaklığım vardı saglam bir kulaklık değil fakat adamın nerden geldiğini duyabilecegim bir kulaklıktı pc yi windows 10 a geçirdim hicbir kulakliktan ses gelmemeye basladi sanirim suruculeri bozulmuş yada silinmişti bilgisayarca bunu yükledi ses gelmeye...
Yeni not = herseyi yaptim yakamiyorum fanı olmuyor bir beyaz yeri takinca digeri bosta kaliyor:(
Hayır hayır bu yeni takicagimsogutucunun 4lüsü ayakları yani ama fan girmiyor buna işte son adımdayım reis tek bu kaldı o fan ve ayaklarimi soktüm ben
Yeni not = herseyi yaptim yakamiyorum fanı olmuyor bir beyaz yeri takinca digeri bosta kaliyor:(
1618910401
Turbox tb 12lr işlemci fanını çıkartamıyorum yardımcı olurmusunuz yani neden olmuyor bilmiyorum beyaz yerden başlamam gerekiyor diye biliyorum fakat beyaz yer sıkışmış gibi bir şey bunu itiyorum ucunda kalıyor hani çok bastırsam kırılır diye korkuyorum birazda yardımcı olurmusunuz