Flexa isimli üyenin son içerikleri

1. F

Kulaklığımda nerden ses geldiği anlaşılmıyor

Dedigini denedim fakat oto güncelleme yapmıyor manuel var 1619500051 Bu arada kulaklıkta sorun yok çalışıyor telde denedim ama pc de çalışmıyor
  2. F

Tekrar kurmasını bilmiyorum brom
  3. F

Bumu 1619252757 Denedim sağ testinde sağı çıkarıp yaptım ve olmadı yine
  4. F

Arkadaşlar merhaba benim yoro v8 markalı kulaklığım vardı saglam bir kulaklık değil fakat adamın nerden geldiğini duyabilecegim bir kulaklıktı pc yi windows 10 a geçirdim hicbir kulakliktan ses gelmemeye basladi sanirim suruculeri bozulmuş yada silinmişti bilgisayarca bunu yükledi ses gelmeye...
  5. F

İşlemci fanı nasıl çıkartılır

Eyw dedigini denicem 1618916112 Kralsın dedigin aklima geldi cikaramadim diye yapamadim ama halletcem malzemeyle saolasın
  6. F

Sadece bi tarafimi yap diyorsun kanıttırı anlamadım
  7. F

Heh evet kanka bak birisi oturuyor diger tarafa guclu sekilde bastirsam bile oturmuyor (yapsam söküp termal macunu sıkıp tekrar kapatcam olcak bitcek)
  8. F

Yeni not = herseyi yaptim yakamiyorum fanı olmuyor bir beyaz yeri takinca digeri bosta kaliyor:( Hayır hayır bu yeni takicagimsogutucunun 4lüsü ayakları yani ama fan girmiyor buna işte son adımdayım reis tek bu kaldı o fan ve ayaklarimi soktüm ben
  9. F

Yeni not = herseyi yaptim yakamiyorum fanı olmuyor bir beyaz yeri takinca digeri bosta kaliyor:( 1618910401 Yeni not = herseyi yaptim yakamiyorum fanı olmuyor bir beyaz yeri takinca digeri bosta kaliyor:(
  10. F

En iyi bu bromheralde kasa olmasa daha netini atarım diger tarafinida tahmin ediyorsundur zaten aynı
  11. F

Bu ikisi yeterlimi sence o beyaz yere son güç uygulayayımmı işlemciye zarar gelir diye korkuyorum
  12. F

Turbox tb 12lr işlemci fanını çıkartamıyorum yardımcı olurmusunuz yani neden olmuyor bilmiyorum beyaz yerden başlamam gerekiyor diye biliyorum fakat beyaz yer sıkışmış gibi bir şey bunu itiyorum ucunda kalıyor hani çok bastırsam kırılır diye korkuyorum birazda yardımcı olurmusunuz
Geri