FlexinBabapıro isimli üyenin son içerikleri

1. F

Klavyemde / gibi isaretleri yapamıyorum

yeni bir klavye aldım bugun geldi oda HAVİT GAMENOTE KB884L modeli i yada ü gibi harflere fn tusu ile basıp kullanıcagımı sanıyodum ama oyle degilmis direk bastıgım gibi oluyor ama / var ve ben / tusuna bastıgımda . oluyor hatta shift ile yaptıgımda : oluyor (not: /kopyala yapıstır yaptım)
  2. F

Yardım Sizce ne yapsam bana yardım edin

nereden indirmemi tavsiye edersin? acaba link verebilirmisin
  3. F

Yardım Sizce ne yapsam bana yardım edin

beyler biliyorum dalga geciceksiniz ama roblox blox fruits oynamaktan sıkıldım artık gta 5 e baslamak istiyorum hikayesinide biliyorum ama can sıkıntısını atmak icin oynicam 7 launcherden indirmeyi dusunuyorum sizce napsam biri virus yersin biri yemssin diyo biri uttrentle indir diyo torrentdede...
  4. F

Need For Speed Most Wanted 2012 kontrol hatası

Ben simdi crackli şekilde mos wanted indirdim ve suan da kontrolleri ayarlarken w ve s yani ileri geri olmadığını fark ettim şuanda w ve s ye bastığımda hiç bir şey olmuyor sadece a ya basarak ilerliyorum 1737737494 resimlere bakarsanız ileri gitmeyle alakalı bir şey yok ne yapmalıyım
  5. F

Need for Speed Most Wanted(2005) nasıl indirebilirim?

@Ahmet09 Kral bence oyunindirvip veya fullprogramlarindir.net sitesinden indirebilirsiniz iyi günler bende ordan kullanıyorum zaten
  6. F

Need For Speed Most Wanted 2012 ''Activate Your Game''

neyse ben bişey yapmiyim ellemiyim abim içimden geçer yoksa 😁😂
  7. F

Need For Speed Most Wanted 2012 ''Activate Your Game''

Ben steam den yüklediğim nfs mw 2012 yi açarken böyle bir şeyle karşılaştım oynadığım cihaz abimin laptopu uzun süredir girmiyorum ve daha öncesinde direk açılırken böyle bir şeyle karşılaştım bundan nasıl kurtulabilirim
  8. F

Öneri Bilgisayarım hangi oyunlarda yüksek fps verebilir?

tmm dır simdi ama bende yer kalmadı indiricem hemen 1734625748 ..... IUAJDGFSHEIGFJHSAGFSKUFDGKUJSEFJDFGJLÇKSFHD
  9. F

Yardım Ben büyük bir hata yaptım yardımcı olurmusunuz

ben yönetici izni gelmesinden sıkıldığım için yönetici iznini kaldırdım nasıl tekrar alabilirim yardım edin lütfen
  10. F

valorantı kurdum fakat böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım
  11. F

Yardım Vatan Online Rezilliği!

he ok ne bilim hic kasa bilgisayarım olmadı 😔😕 bilmiyorum oyuzden (bi tık fakir olabilirim)
  12. F

Yardım Vatan Online Rezilliği!

niye knk 8x2 olsun gene 16 gb ne varki bunda? 1734620308 hem knk gtx 1080 ti o11gb 45k para💀💀💀 kaç yıllık ekran kartı bu yani vatan REZALET
  13. F

cok teşekkürler knkm
  14. F

laptopumdaki donanımlar Geforce Gt540M İntel İ3-2310M devamına gerek yoktur heralde valorant oynamak istiyorum fakat bi cok videodaki adamların islemcisi farklı bana güzel fikirler veirmisiniz
Geri