yeni bir klavye aldım bugun geldi oda HAVİT GAMENOTE KB884L modeli i yada ü gibi harflere fn tusu ile basıp kullanıcagımı sanıyodum ama oyle degilmis direk bastıgım gibi oluyor ama / var ve ben / tusuna bastıgımda . oluyor hatta shift ile yaptıgımda : oluyor (not: /kopyala yapıstır yaptım)
beyler biliyorum dalga geciceksiniz ama roblox blox fruits oynamaktan sıkıldım artık gta 5 e baslamak istiyorum hikayesinide biliyorum ama can sıkıntısını atmak icin oynicam 7 launcherden indirmeyi dusunuyorum sizce napsam biri virus yersin biri yemssin diyo biri uttrentle indir diyo torrentdede...
Ben simdi crackli şekilde mos wanted indirdim ve suan da kontrolleri ayarlarken w ve s yani ileri geri olmadığını fark ettim şuanda w ve s ye bastığımda hiç bir şey olmuyor sadece a ya basarak ilerliyorum
1737737494
resimlere bakarsanız ileri gitmeyle alakalı bir şey yok ne yapmalıyım
Ben steam den yüklediğim nfs mw 2012 yi açarken böyle bir şeyle karşılaştım oynadığım cihaz abimin laptopu uzun süredir girmiyorum ve daha öncesinde direk açılırken böyle bir şeyle karşılaştım bundan nasıl kurtulabilirim
laptopumdaki donanımlar
Geforce Gt540M
İntel İ3-2310M
devamına gerek yoktur heralde valorant oynamak istiyorum fakat bi cok videodaki adamların
islemcisi farklı bana güzel fikirler veirmisiniz