Alan var mı bu siteden hiç blazer alıyorum orijinal nike bayisinden modeli beğendiğimden dolayı 2 dir iç kısımdan yırtılıyor kronik sorunu olduğu için artık replicasını alicam sitede gayet uygun orjinalı 6 ay dayanmıyor bari çakmasını alayım bir şey değişmiyecek.
Arkadaşlar babama konsol aldım üst katta oynucam dedi aşşağıda xbox ımda ben oynuyorum benim hesabımı verdim lakin aile paylaşımı diye bir şey varmış hesabıma babama hesap açıp eklesem hem oyunlarımı kullanıp hemde aboneliğimi kullanabilir mi ? İkimizde aynı anda oyun oynasak sorun olur mu...
sistemin nedir ? yer düşmesi ve fazla dalgalanma olması normal değil o kadar ? kusura bakma şuan gördüm ölçümden :D o denli darboğaz olmaması lazım saçma bir durum var aynı ekran kartı ve daha kötü işlmeci ile 1440p sabit 60 oynadım hep çünkü ben.
1440p doom dark ages açtım biraz önce en 2k parçaçık boyutuyla 8 gb vram istiyordu 4 k parçaçık boyutu ile 10 gb ayriyeten fsr açıktı demek istediğim şu götürür eder gibi düşünceler aşırı saçma üst segment bir karta şu teknoloji ile 12 gb vram koyamazsın tıkanır problem o zaten şuan alınacak ise...
43 inch monitörünü kullanıyorum tv olarakaynı modelin pc bağlı 3. Monitör olarak ghosting dışında hiçbir problemi yok oda fps oyunu oynarken farkediliyor oyun oynamıcam demişsiniz gönül rahatlığı ile alabilirsiniz gayet güzel ürün.
Arkadaşlar yıllar önce oynamıştım aynı ekran kartı ile fps takıntım vardı rtx kapalı oynuyordum oyundan falan atmıyordu şuan rtx açık fullde tüm ayarlar kalite modunda rtx fsr 3 ve super resulation ultra ayarlarda 70 50 arası alıyorum fps, drop girip oyunda atıyor anlayamadım bir 15 20 dakika...
çin malı ürünler asla phanteks'in kalitesini yakalıyamaz onun dışında xt ultra'nın hava akışı zoko'danda xt view'dende iyidir tip olarak ise aralarında en güzeli xt view bence akvaryum kasalar çok kalın geliyor bana gerçekten kutu xt view ikisinin karışımı hava akışı olarak her iki kasayında...
darboğaz var gibi gözüküyor işlemciye yük biniyor dicem oda yok kafa karıştırdı sıcakta değil pc fazla ses çıkmaması lazım açıkçası ekran kartının devri yüksek ekran kartı oc ayarı vb gibi bir şey varmnı sillent mod al bakalım bir ondada sorun devam ederse korsan olduğundan ark planda birşeyler...
Amd ekran kartı üretmiyor artık diye sevinen tayfa vardı tekeleştirdiler şuan piyasayı isterse 5 lik artış sağlar çünkü rekabet yok kafalarına göre takılcaklar artık. 5000 serisi direktmen tekelleşmenin ürünü yazılımsal üretim yaptılar saf güç olarak pek bir şey yok.
çok fazla vram'a etkisi olmaz max 100 mb gibi bir rakam vram kısmak istiyorsan ayarlardan ayarları en düşüğe getir genelde ışıklandırma gölgelendirme gibi ayarlar kullanıyor.
Hiç yaşamadım ne mavi ekran nede watmann nede amd'nin yazılım hatası vb gibi durum o.c li kullanmama rağmen. Çok tartışıldı burda ekran kartı üreticisine göre sorunlar değişiyor xfx veya sapphire ler sorun çıkartıyor genelde. ve 3 yıldır falan kullanıyorum.