Ben bu Emperor satıcısından aldım kulaklığın usb dongle bozuk geldi üstüne fatura kesmediler alalı 1 ayı geçmesine rağmen sakın almayın. Ayrıca indirim yok bu satıcıdan daha ucuza aldım.
Bedavaya derken? Bedava dediğin paranın yarısına baba soğutucu alıyorsun. Hadi 2/3 fiyatına olsun. Sıvı soğutma gerekliymiş veya performansı arttıran bir parçaymış gibi lanse etmeyin artık bilmendiğiniz konularda.
https://www.sinerji.gen.tr/aoc-238-24g42e-1ms-180hz-hdmidisplayport-adaptive-sync-fast-ips-full-hd-gaming-monitor-p-54545?srsltid=AfmBOorwZL-KxVltwHbnBV1VmPN3rsc3mzIP5DDa62QcHaRtg30-YDKJ5bE
Buna kıyasla nasıl?
*Zaten 80 küsür derecede çalışmak için tasarlanmış işlemciler. Sıvı soğutma alınmaması gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum. İnsanoğlu daha iyisini istiyorsa o parayı daha iyi işlemciye versin.
Bu işlemciler 50 derecede çalışmak için tasarlanmıyor merak etme. İstersen yüzbinlerce saat 80 derecede kullanabilirsin. Ayrıca sen de demişsin %1 fps x3d'de daha iyi.
İşlemci yoruluyomuş kral ondan daha az fps alan işlemciyi almak gerekiyomuş. Fps kafalıymışız önemli olan kalbinde olan, fpsnde olan değil. Ama oyun dışı uygulamalarda performans önemli.
Çok ağır ve kablolu olduğu için bu fiyatlar fazla bence. Bu fare bilerek ağır yapılmış onu biliyorum fakat yıllar önce çıkmış kablolu bir fare daha ucuz olmalı.