Ben bu Emperor satıcısından aldım kulaklığın usb dongle bozuk geldi üstüne fatura kesmediler alalı 1 ayı geçmesine rağmen sakın almayın. Ayrıca indirim yok bu satıcıdan daha ucuza aldım.
Bedavaya derken? Bedava dediğin paranın yarısına baba soğutucu alıyorsun. Hadi 2/3 fiyatına olsun. Sıvı soğutma gerekliymiş veya performansı arttıran bir parçaymış gibi lanse etmeyin artık bilmendiğiniz konularda.
https://www.sinerji.gen.tr/aoc-238-24g42e-1ms-180hz-hdmidisplayport-adaptive-sync-fast-ips-full-hd-gaming-monitor-p-54545?srsltid=AfmBOorwZL-KxVltwHbnBV1VmPN3rsc3mzIP5DDa62QcHaRtg30-YDKJ5bE
Buna kıyasla nasıl?
*Zaten 80 küsür derecede çalışmak için tasarlanmış işlemciler. Sıvı soğutma alınmaması gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum. İnsanoğlu daha iyisini istiyorsa o parayı daha iyi işlemciye versin.
Bu işlemciler 50 derecede çalışmak için tasarlanmıyor merak etme. İstersen yüzbinlerce saat 80 derecede kullanabilirsin. Ayrıca sen de demişsin %1 fps x3d'de daha iyi.
İşlemci yoruluyomuş kral ondan daha az fps alan işlemciyi almak gerekiyomuş. Fps kafalıymışız önemli olan kalbinde olan, fpsnde olan değil. Ama oyun dışı uygulamalarda performans önemli.