florensa isimli üyenin son içerikleri

1. florensa

🔥İndirim HyperX Cloud III S Oyuncu Kulaklığı - 4.999 TL - 1 Adet

Ben bu Emperor satıcısından aldım kulaklığın usb dongle bozuk geldi üstüne fatura kesmediler alalı 1 ayı geçmesine rağmen sakın almayın. Ayrıca indirim yok bu satıcıdan daha ucuza aldım.
  2. florensa

❌İndirim Bitti! 1St Player Thunderstorm TS4 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 2784TL

Görsel kısmında istekleri olanları anlıyorum fakat çoğu kişi görselliği bırak iyi bir pc bile dizemiyor bu yüzden önermek yanlış.
  3. florensa

❌İndirim Bitti! 1St Player Thunderstorm TS4 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 2784TL

Bedavaya derken? Bedava dediğin paranın yarısına baba soğutucu alıyorsun. Hadi 2/3 fiyatına olsun. Sıvı soğutma gerekliymiş veya performansı arttıran bir parçaymış gibi lanse etmeyin artık bilmendiğiniz konularda.
  4. florensa

Sıvı soğutma almayın sorunu bitmiyor
  5. florensa

Steelseries QCK Medium Mousepad 468tl

Küçük.
  6. florensa

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

Dostlar bu mu nova 5 mi
  7. florensa

🔥İndirim Lenovo Legion R27S 27 " IPS 1 Ms 144 HzIPS 4000 TL

https://www.sinerji.gen.tr/aoc-238-24g42e-1ms-180hz-hdmidisplayport-adaptive-sync-fast-ips-full-hd-gaming-monitor-p-54545?srsltid=AfmBOorwZL-KxVltwHbnBV1VmPN3rsc3mzIP5DDa62QcHaRtg30-YDKJ5bE Buna kıyasla nasıl?
  8. florensa

Meta quest 3s 128 gb 15769 TL

Racing sim için çok iyi oluyor, hastasına. 1764123396 Steam frame çıkacak.
  9. florensa

🔥İndirim Kioxia Exceria Plus G4 Gen5 1TB SSD 3.999 TL 😨 KOŞŞ

Arkadaşıma kurduğum sistem için bakıyorum dram olmaması ne kadar fark eder gen5'de?
  10. florensa

❌İndirim Bitti! Glorious Element Ice Mousepad 415 TL

Sıcak fırsatlara bi ayar verilmesi lazım adam bile bile indirimde olmayan ürün atıyor
  11. florensa

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700X İNCEHESAPTA STOKLAR YENİLENMİŞ !!! 11.999 TL

*Zaten 80 küsür derecede çalışmak için tasarlanmış işlemciler. Sıvı soğutma alınmaması gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum. İnsanoğlu daha iyisini istiyorsa o parayı daha iyi işlemciye versin.
  12. florensa

Bu işlemciler 50 derecede çalışmak için tasarlanmıyor merak etme. İstersen yüzbinlerce saat 80 derecede kullanabilirsin. Ayrıca sen de demişsin %1 fps x3d'de daha iyi.
  13. florensa

İşlemci yoruluyomuş kral ondan daha az fps alan işlemciyi almak gerekiyomuş. Fps kafalıymışız önemli olan kalbinde olan, fpsnde olan değil. Ama oyun dışı uygulamalarda performans önemli.
  14. florensa

🔥İndirim Logitech G502 HERO Kablolu Oyuncu Mouse 1.660 tl

Çok ağır ve kablolu olduğu için bu fiyatlar fazla bence. Bu fare bilerek ağır yapılmış onu biliyorum fakat yıllar önce çıkmış kablolu bir fare daha ucuz olmalı.
Geri