floscy isimli üyenin son içerikleri

1. floscy

Macbook için mouse önerisi

logitech m350s kullaniyorum ben kafi oluyor
  2. floscy

LoL Eu West'de ping kaç?

lokasyona gore cok degisiyor istanbul ve cevresindeysen 30-40 civari daha uzaktaysan 50 ve ustu
  3. floscy

LOGİTECH MI RAZER MI

razer fareler cok iyi oluyo logitech farelerim hep kisa sure sonra bozuldu ya da baska bir sey oldu su anki razer faremi 6 yildir falan kullaniyorum tik yok hala
  4. floscy

Yardım Apple watch saat satış hk soru

iadeye versen butun parani alican zaten
  5. floscy

Steam Sonbahar İndirimleri

girmez
  6. floscy

TRENDYOL KAZI KAZAN BAŞLIYOR 14:00

bu kazi kazanlara nerden bakiyoruz bulamadim
  7. floscy

Çözüldü✓ ADOBE ÜYELİĞİM İPTAL ETME ÜCRETİ İSTİYOR?

aynisi basima geldi davaci olacagimi soyledigim anda iptal etmislerdi
  8. floscy

Path of exile 2 almak için tam çıkış tarihini beklemeli miyim ?

pvp var sayilir ama cok islevsiz genel olarka çar kasma evet arpg deniyor bu türe ve zevkli istiyorsanız videoları izleyebilirsiniz oyun içi diğer oyuncularla da ticaret var item satış vs ama oyun içi paralarla tabii ki bunu gerçek paralarla yapmaya çalıştığınızda yakalanırsanız banlanıyorsunuz...
  9. floscy

Path of exile 2 almak için tam çıkış tarihini beklemeli miyim ?

çıktığı zaman ücretsiz olacak ama siz oyuna şu anda para verdiğinizde sadece oyunu almış olmuyorsunuz 30 dolara aldığınızde 30 dolar değerinde oyun parası size veriyolar bununla birlikte sizin için çok çok çok önemli olan stash tableri alıyorsunuz yani oyun yine bedava sadece 30 dolar oyuna para...
  10. floscy

Itachi bölümleri sonra izlenebilir mi?

başka bi karakter olsa geçsen de olur derdim ama itachi naruto evreninde çok ikonik ve konohanın tarihinde çok derin yeri olan bi karakter o yüzden izle bence bir şey kaybetmezsin
  11. floscy

F/p kulaklık 2.5k 3k arası

kulakligin baz hali biraz bok gibi o dogru ama 1-2 gun ayarlariyla ugrasip eq falan yaparsan cok iyi oluyor
  12. floscy

F/p kulaklık 2.5k 3k arası

cloud 3 kablolu
  13. floscy

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Ill Dts X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3884₺ (Hepsiburada)

tamamen bitir fulle veya birak sabaha kadar sarj olsun bi gece
Geri