marka takıntın yoksa işlemciyi değiştir abi varsa parçaları satıp aynı ya da benzer ürünlerin marka olanlarını al sonra bi 2-3 sene unut bence sistemi. değişeceğin zaman bence palit 4080 yerine msi 4080 satmak daha avantajlı olacaktır. hem bu 2-3 sene içinde bence marka ürünler kullanmak daha...
Anakartım Asus Prime B550M A-CSM. Soğutucu olarak da ID Cooling SE 214-XT kullanıyorum. Ekran kartım RTX 3070 ve 1080p çözünürlükte kullanıyorum. Arasıra ufak darboğazlar oluyor ve bir iki ay sonra RX 6800XT ye geçmeyi planladığım için overclock ile işlemcinin performansını arttırmaya...
fps i etkiler mi sanmıyorum ama oynayış konusunda gerçekten çok rahatsız eder sürekli anlık takılmalar yavaşlıklar olur ve yükleme ekranında beklemek falan çok daha uzun olur. elinizde bütçe varsa en mantıklı ve 1. yükseltme ssd olmalı hocam. fps arttırmaz ama oynayabildiğiniz her oyun tam...
dostum ikisi de çok güzel cihazlar evet. yani s24u belki az farkla daha iyi olsa da 15pm özellikleri de gayet iyi. kamera açısından daha stabil 15pm ve kullanmayan bilmez arayüz olsun optimizasyon vs. olsun apple her zaman çok daha fazla premium hissettirir. veya bir gün telefonunu değiştirmek...