Teşekkürler ilginiz için. Macbook Air m3 512gb ssd 16gb ramli modeline baktım. 2019da aldığım masaüstü bilgisayarım da bile 2x8gb ram vardı 8gb ram az mı olur diye düşünüyorum.
Ben direkt size kullanacağım şekilde anlatayım çok bilmiyorum kusura bakmayın. Oyun çok arada oynayacağım ve büyük sistem gereksinimi gerektiren oyunlar oynamıyorum. Üniversite öğrencisiyim grafik tasarımı bölümü için gerek. Adobe programlarını kullanacağım ve dizi film izleyeceğim genelde. Çok...
Var mıdır öneriniz? Duruma göre 50ye çıkabilirim fiyat olarak.
1728136262
Ben daha çok oyun performansı değil üniversitede grafik tasarım okuduğum için bakıyorum. Oyun performansı çok da mükemmel olmak zorunda değil. Taşınması ve kullanımı kolay olsun, adobe programlarını rahatlıkla açabilsin...
James Donkey 712 alacağım sanırım. Umarım dip ses sorunu veya çok ağrı yapma tarzı şeylerle karşılaşmam. Almama daha var gelen önerileri değerlendireceğim.
bu cuma hemen alamayabilirim ama her cuma oluyor anladığım kadarıyla değil mi?
1674230133
Benim listeye almamın sebebi zaten mikrofon kalitesindendi ama satılan internet sitelerinde ve Youtube yorumlarında dip ses sorunu nasıl çözülür yeni aldım sağ tarafta dip ses yaşanmaya başladı nasıl...
Biraz araştırdıktan sonra bunlar arasından seçmeye karar verdim bunlar dışında öneriniz varsa yazın lütfen.
https://www.incehesap.com/gamepower-fujin-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-57365/?ref=akakce&v=1.92.8
Gamepower'ın ürünleri uzun kullanımda hep bir şey çıkartıyor diyorlardı...