flowzen isimli üyenin son içerikleri

1. F

Lenovo 17IRX10 vs GameGaraj Slayer X7T-C8 acillllll

GAME GARAJ AL
  2. F

Stranger Things Oyunculuk

benim kafa hala vecnayı çok iyi gösterip 4. sezondan daha güçsüz olması olayını aşamıyorum çöp final
  3. F

Sağ Kanat için krampon önerisi

https://www.nike.com/tr/t/united-mercurial-superfly-10-elite-y%C3%BCksek-bilekli-kuru-%C3%A7im-zemin-kramponu-XOLbyWIj/IB2472-600 bu da var hız kontrol
  4. F

Trende küçük boy bavul üstte koyulabiliyor mu?

Küçük bir sırt çantam ve küçük boy valizim var dizime kadar geliyor max boyu onu üstte koyabilirmiyim oturduğum yerin merak ediyorum?
  5. F

Sağ Kanat için krampon önerisi

https://www.nike.com/tr/t/united-jr-mercurial-vapor-16-pro-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCk-bilekli-gen%C3%A7-kuru-%C3%A7im-zemin-kramponu-GWFk0yIa/IB2466-600
  6. F

🏆UEFA Champions League ⚽️ Galatasaray - Ajax ⚽️ 23:00 Tahminlerinizi Konuşalım !

⚽️ Galatasarayımız, Şampiyonlar Ligi’nde 6 puanla şu anda 16. sırada yer alıyor. İlk 24’e kalmak için önemli bir maça daha çıkacak. Sizce temsilcimiz Galatasaray, Ajax deplasmanından galip ayrılabilir mi? 🕙️23:00 🏆UEFA Champions League Ülke puanı için bastır Galatasaray!
  7. F

Temsilcilerimiz Neler yapar

Galatasarayın hedefi her zaman yükseklerde olmalı o yüzden ilk 8 istiyoruz hem taraftar,oyuncular,yönetim bu yüzden ajax dep yeneriz diye umuyorum rehavete kapılmadan 90 dakika konsantre olarak ilk 24 garantilemeliyiz ardından ilk 8 Samsunspor avrupada çok iyi gidiyor bu maçı kazanması takdirde...
  8. F

Motorun tekeri janttan çıktı

Yolda giderken motorun tekeri bir an da janttan çıktı 60 la falan giderken baya bi savruldum tekerlekçiye götürüceğim havası inmiş bisiklet pompası var tek tekerlekçi biraz yakınım da bisiklet pompası ile biraz şişirebilir miyim gider mi?
  9. F

S23 mü İphone 13 mü?

iPhone 13
  10. F

Oyun oynayacak var mı

ne oynuyon
  11. F

Diş çekildikten sonra sigara içilir mi?

Dişim çekildi bugün sigara içmek istiyorum ama bir şey olur mu?
  12. F

Aknetrent

son bir kaç haftadır saçımı çırptığımda 5 tane falan saç teli dökülüyor ilaçı kullandığımdan mı yoksa genetik mi 18 yaşındayım bu sıralar uyku düzenim çöp ve beslenmem de kötü biraz ilacı 5 aydır falan kullanıyorum ailemin saçı iyi babamın falan neden olabilir?
  13. F

Şarjda mouse ile oynamak pilini düşürür mü?

mouse şarjda oynamak pile zarar falan verir mi pili düşürür mü
  14. F

Lens markası yüzünden gözde enfeksiyon

lens kullanalı 3 yıl oluyor ve ilk aldığımda acuvue marka lens almıştım bir kaç ay kullandıktan sonra gözümde enfeksiyon oluşmuştu ve değiştirmiştim başka markaya geçmiştim ama bir kaç ay önce tekrar acuvue marka lens aldım çünkü aldığım marka bitmişti bir kaç ay sıkıntı yoktu ama sonradan...
  15. F

Bir kaç aya MT25 alıcağım sorum var

sıfır mt25 bayilerde var mı yani ?
Geri