Flushixy isimli üyenin son içerikleri

1. Flushixy

ASKERLİK TECİL ETTİRME LÜTFEN BAKIN

Yanlış hatırlamıyorsam 2020 de benim de tecil doluyordu dershanden öğrenci olduğuma dair bir kağıtla gidip uzatmıştım // Yanlış hatırlıyor olabilirim
  2. Flushixy

Bilgisayar Mühendisliği için bilgisayar önerisi

Oyun oynamayacaksan herhangi bir macbook işini görür, 2020'de macbook pro m1 8gb almıştım şuanda ondan yazıyorum. Android studio veya swift geliştirmeyeceksen yani render alman gereken herhangi bir program kullanmayacaksan yeterli oluyor. Tabi mobil geliştiririm render almam gerekir şöyle böyle...
  3. Flushixy

Sanayici Varsa Sürtme Pasta Cila

derin hocam boya lekeleri çıksa yeter benim için
  4. Flushixy

Öyle öyle de tam arabayı satacaktım dert oldu içime tekrar boyatmayla uğraşasım yok pasta cilayla çözsem iyiydi derin olanlar geçmez zaten de
  5. Flushixy

kaldırıma sürttüm pasta cilayla geçer mi lokal işine girmeden? biraz tadım kaçtı sabah sanayiye götüreceğim ama bekleyemedim :D
  6. Flushixy

Uygulama veya Eklenti Önerisi

alınır alınır 150 tl zaten 1 kahve parası olmasa da diğer şeyler için kullanırsın
  7. Flushixy

Uygun koşulları sağlıyorsa denemekte fayda var hocam
  8. Flushixy

Web tasarım ve kodlama mezunu olarak ne yapabilirim ?

Öncelikle yapay zeka konusuna bir açıklık getirmek istiyorum; Web (Frontend) tarafında yapay zeka cidden çok iyi çalışıyor ancak backend için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tamam çok güzel ve clean kod yazabiliyorsun yapay zekayla ancak olay endpointlere ve vibe coding tarafına geldiği zaman iş...
  9. Flushixy

R10.net 'te edu mail satanlar oluyor buradan satın alabilirsin ya da direkt cursor hesabı satan da vardır belki bi incele istersen 1756147950 Çoklu mail kullanımından takibe düşmüş
  10. Flushixy

Yardım Webtoon Sitesi Kurmak İstiyorum Yardım

Bunlar ha diyince konuşulacak şeyler değil hocam önce talebinizi detaylı bir şekilde iletirseniz ona göre bir yol haritası çıkararak ilerleyebiliriz, özelden telefon numaramı iletiyorum whatsapp'tan vs. ulaşabilirsiniz.
  11. Flushixy

Yardım Webtoon Sitesi Kurmak İstiyorum Yardım

wordpressle vs. uğraşmak istemezsen ve sıfırdan yazdırmak isterseniz size özel bir web sitesi tasarlayabiliriz, her şey sizin istediğiniz gibi olur. Admin paneli vs.
  12. Flushixy

planlarda gözükmüyor zaten direkt linkten giriş yap
  13. Flushixy

student hesabi almayi vpn ile denesene türkiyeyi en son kaldırmışlardı student plandan cursor.com/students/ r10dan falan alınmış rastgele bir edu mail de is goruyor
  14. Flushixy

Gündemle alakalı temalı template nereden bulunur?

kanthemes geoit
  15. Flushixy

kredi muhabbetleri yuzunden falan hata aramada cursor free ide'sini kullanıyodum is goruyordu tabii iş yükü olarak bakarsan biraz yoruyor tekrar cursoru ac projeyi baslat vs.vs.
Geri