FlyMonka isimli üyenin son içerikleri

1. FlyMonka

Laptoptan çok kötü performans alıyorum

İyi de onu zaten control centerdan yapabiliyorum ordan yapmam bir şeyi değiştirir mi ki
  2. FlyMonka

HP OMEN 17 ck-1006nt kanka dediğin sadece online oyunlar için geçerli olduğunu varsayalım offline oyunlarda da aynı oluyor mesela dün Far Cry 6 oynadım normalde hayli hayli oynatması gereken laptop acayip kasarak oynatıyor.
  3. FlyMonka

yok kankam deneyeceğim tekrar FAR CRY 6 oynuyorum mesela ama en düşük ayarlarda dahi çok FPS çok düşük oluyor direk teknik serviste temizlemişlerdi bakım falan vs. her şeyi yapıldı var OMEN Control Centerden yapıyorum laptop OMEN olduğu için ama kendisi zaten oyunlarda otomatik geçiyor ben...
  4. FlyMonka

Hepsi yeni yapıldı :( 1729089838 Valla içinde hiçbir şekilde toz yok ondan olduğunu zannetmiyorum hocam
  5. FlyMonka

2 yıldır kullandığım laptop ama son zamanlarda performansı felaket düştü LoL'de Valorant'ta bile (çok sistem istemediği için bu iki oyunu örnek olarak verdim AA oyunlarda en düşükte de aynı sorunu yaşıyorum) FPS 60'a kadar düşüyor bilgisayara yakın zamanda 3 kez format atıp her şeyi baştan...
  6. FlyMonka

Yayın açıyorum tavsiye öneri

Kickte yapman daha mantıklı olur artık çoğunluk orda ben de aktif olarak Youtube kanalıma yüklüyorum videoları, ara sıra yayın açıyorum zamanım olmadığından açınca da Kick'te açıyorum trafiği daha yüksek çünkü. Ayrıca shorts/reels videoaları kısaca 9:16 videoları yükleyebileceğin bir platform...
  7. FlyMonka

EAFC24 Yayını Açamıyorum 3050ti yetmiyor

Hangi uygulamayı kullanıyorsun yayın için ? Ayarları neler ? Windows ayarların performans modunda mı ? Ekran görüntüsü atarsan yardımcı olabilirim. Eğer yayın programı istiyorsan OBS/Streamlabs kullanabilirsin Youtube'a ayarlarını alabileceğin bir sürü video var bi bakın istersen olmazsa...
  8. FlyMonka

Botrix chat ve sub alert sadece OBS de gözüküyor

Videodakileri harfiyen yaptıysan sorun olmuyordu ben de açtım hatta 2 kez baştan yapmak zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayı ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. Şu videodan yararlanmıştım:
  9. FlyMonka

OBS Ekran Kaydedici Sorunu (glitch)

Selamlar, OBS uygulamasından oyun kaydı alırken, hatta boştayken bile ekranımda fareyi gezdirirken takılmalar oluyor. Neyden kaynaklı günlerdir bakmadığım konu yapmadığım ayar kalmadı ama en düşük ayarlarda bile aynı sorun oluyor. Düzeleceğine dair herhangi bir ayar konusunda umudum yok ama...
  10. FlyMonka

Temu Adlı Site Hakkında

23 Mayısta sipariş ettim 1 haziranda elime ulaştı
  11. FlyMonka

Temu Adlı Site Hakkında

Evet aynı Ali Express gibi, 700 küsür liralık alışveriş yapmıştım geçenlerde arkadaşın ısrarı ile. Her ürün için garanti veremem ama bana gelen ürünler gayet kaliteli idi 1 tanesinin kumaş kalitesi hariç.
  12. FlyMonka

Bu sistemin fiyatı ne kadar olmalıdır ?

Şuanki anakartı bu sence ne kadar eder ...
  13. FlyMonka

Çok teşekkür ederim herkese
  14. FlyMonka

Sistem bu şekilde sadece ana kartı değişmiş olması gerek yaklaşık bir fiyat olsa bile yeter
  15. FlyMonka

Pandemide alınmış bir sistem satılmak istense ne kadar eder ? Sistem bir arkadaşın, ben de yanlış fikir vermemek için yardım alayım dedim bana kalırsa en fazla 6-8 bin falan eder diye düşünüyorum
Geri