Merhaba yeni aldım PC start verdim CPU kırmızı dram sarı yanıp sönüyor ama ramlari tek taktigimda sadece CPU kırmızı yanıyor 2 sini taktigimda tekrar kırmızı ve sarı yanmaya başlıyor arıza nerede ??
Merhaba arkadaşlar Yeni topladığım bilgisayarımda CPU ve dram ışıkları yanıp sönüyor bir kırmızı bir sarı yanıp sönüyor bütün ürünler sıfır sorunum nerede olduğunu bilmiyorum klavye ve mouse'un ışıkları da gelmiyor ekran da gelmiyor sorun nerede
Merhaba arkadaşlar Yeni topladığım bilgisayarımda CPU ve dram ışıkları yanıp sönüyor bir kırmızı bir sarı yanıp sönüyor bütün ürünler sıfır sorunum nerede olduğunu bilmiyorum klavye ve mouse'un ışıkları da gelmiyor ekran da gelmiyor sorun nerede fotoğraf paylaşıyorum paylaşıyorum
1701455674...
Arkadaşlar merhaba pek anlamadığımdan konuyu açtım yardımcı olursaniz çok sevinirim bu kasayı aldım ve 3 adet fan var bunun 2 tanesi rgb li bu 3 soketi nereye takacağım anakartta mı yeri ?
Arkadaşlar merhaba pek anlamadığımdan konuyu açtım yardımcı olursaniz çok sevinirim bu kasayı aldım ve 3 adet fan var bunun 2 tanesi rgb li bu 3 soketi nereye takacağım anakartta mı yeri ?
Merhaba
Acil bir şekilde yazıyorum yardımınıza ihtiyacım var 18000 TL bütçem var ve leptop alacağım 2 leptop arasında kaldım lütfen bana birini önerir misiniz veya sizin başka önereceğiniz leptop ta olabilir atıyorum linkleri
ASUS Rog Strix G15 G513ıc-hn037 Ryzen7 4800h 16gb 512gb Ssd Rtx3050...
Merhaba
Acil bir şekilde yazıyorum yardımınıza ihtiyacım var 18000 TL bütçem var ve leptop alacağım 2 leptop arasında kaldım lütfen bana birini önerir misiniz veya sizin başka önereceğiniz leptop ta olabilir atıyorum linkleri
ASUS Rog Strix G15 G513ıc-hn037 Ryzen7 4800h 16gb 512gb Ssd Rtx3050...
Merhaba
Acil bir şekilde yazıyorum yardımınıza ihtiyacım var 18000 TL bütçem var ve leptop alacağım 2 leptop arasında kaldım lütfen bana birini önerir misiniz veya sizin başka önereceğiniz leptop ta olabilir atıyorum linkleri...