Bir saat önce genesisi 1TB ve b-550 özelleştirme ile siparişini verdim. Çok uzun süre araştırdım. Ben sadece LoL csgo pubg oyunları ve ufak tefek işler için aldım. Hikayeli daha fazla grafik işlemci lazım olan oyunlar oynayacaksınız bakabilirsiniz benim beklentimi karşılar diye düşünüyorum.
24 inç olan rekabetçi için yeterli mi orta seviye sistem kuruyorum hatta sistemleri biraz önce hazır sistemlere sordum hangisi iyi diye onlara uyar mı acaba bu 24inc fiyatı iyi marka nasıl?
Bütçem diğer ekipmanlar ve monitör dahil 33 civarı o sebepler 26-27 civarında kasa arıyorum araştırmalarım arasında 3 sistem arasında kaldım. Kullanım amacım csgo, LoL ve pubg oyunları ve ufak tefek işler. Bu işler için çok yüksek sisteme ihtiyacım yok yeterli FPS ve rahat oynasam yeterli...
30k bütçe ile hazır sistem arıyordum ama bu sistem DDR5 ile dikkatimi çekti csgo LoL pubg oynayacağım sadece sıkıntı çıkarır mı bu sistem yada iyileştirme tavsiye eder misiniz. 30k sistem akşam diğer ekipmanlar için bütçe zorlayacak
Faydalı bir yorum yaptığınız için teşekkür ederim, 5 MS monitör oyun için sorun teşkil etmez mi? Ayrıca tek cümlelik yorumlar inanın faydası olmuyor konuya hakim olmayan biri için. ( Kötü, alma, kazık, bu mu sistem gibi yorumlar yerine arkadaş gibi en azından yön gösterici olursa daha sağlıklı...
Merhabalar, sinerji bilgisayardan kampanyalı bir ürün var. Bütçem komple bu civarlarda mouse klavye ekran dahil maksimum 30k. Sistemden beklentim FPS odaklı, csgo LoL pubg gibi oyunlar oynayacağım, yeterli gelir mi sizce takviye gerekli mi soğutucu falan pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Bende sürekli itopya indirimlerine bakıyorum 1 tane lenovo laptop düzgün indirime girmiş diğerleri işime yarayacak bir şey değil bende hazır sistem bakıyorum ama bir şey bulamadım. En son sahibinden sitesinde 2. El düzgün bir masaüstü bakacağım.
aynı sistemi birkaç iyileştirme ile düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir, konuyu açan arkadaş ürünü satın aldınız mı ? Birde monitörde 5ms sıkıntı çıkarır mı ?