fokurfokur isimli üyenin son içerikleri

1. fokurfokur

2000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

2000tl bütçem var hem mikrofonu olsun hem 7.1 surround sound olsun. bluetooth özelliği umrumda deil. mümkünse mikrofonu güzel olsun. şuan aklımdaki modeller şunlar: https://www.rampage.com.tr/products/rm-k99-x-pike-oyuncu-kulakligi?_pos=9&_fid=9f22b69c8&_ss=c#looxReviews...
  2. fokurfokur

30BİN TL TELEFON ÖNERİSİ

teşekkür ediyorum
  3. fokurfokur

30BİN TL TELEFON ÖNERİSİ

yakaşık 30bin civarında bütçem var biraz aşabilir. Şuan aklımda samsung s24fe var. Siz ne tavsiye dersiniz?
  4. fokurfokur

1300 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

1300 tl bütçem var üzerine gerekirse biraz daha ekleyebilirim öneriniz var mı? razer kraken düşünüyorum
  5. fokurfokur

BERSHKA BEDENİMİ NASIL ANLARIM

internet üzerinden bershkadan sweatshirt alacağım ama beden ölçüsü vermemişler internette herhangi bir yerde de bulamadım. h&m bedenim M. boy 170, kilo 77
  6. fokurfokur

god of war ragnarok dlc pcye geliyor mu?

god of war ragnarok pcye geliyor ancak valhalla dlc'si ile birlikte mi geliyor
  7. fokurfokur

epic gamesin verdiği oyunu alabildiniz mi?

ülkende bu oyun bulunmuyor gibi bişey diyor siz alabildiniz mi?
  8. fokurfokur

Supplement markası önerisi

paran varsa weider uygun arıyosan hiq
  9. fokurfokur

Yalnızlıktan kurtulmak istiyorum.

kurslara, spor salonlarına yazıl çevren genişlicektir bu tür ortamlardaki arkadaşlar sınıf arkadaşlarından çok daha cana yakın ve samimidir illa sınıftan veya okuldan yapıcam diyorsan git konuş ortak konuşucak konu bul mesela oynadığınız bir oyun ordan sohbeti devam ettir memnun oldum yarın...
  10. fokurfokur

insanlarla konuşurken zorlanıyorum ne yapmalıyım?

spor salonları çevre edinmek için çok iyi herkes çok nazik ve dost canlısı, iyi niyetliler yada bir kursa yazılabilirsin. bu tür ortamlarda arkadaş edindikçe özgüvenin artıcaktır
  11. fokurfokur

kolonya monitöre zarar verir mi?

kolonya monitöre zarar verir mi? monitörü temizlemek için kolonya sıktım sıktığım yeri sildikten sonra oradaki bölgenin renkleri sanki soluk gibiydi
  12. fokurfokur

25k altı laptop önerisi

sana şunu al diyemem ama içinde 3050 varsa sakın alma
  13. fokurfokur

iphone 11 hala alınır mı

alınmaz eskden iyidi çok da pahalı deildi şuan alınmaz yeni iphonelarla beraber o da kullanılmaz hale geliyor yavaş yavaş
  14. fokurfokur

oyunlarda ani ping çıkıyor

oyunlarda ani ping çıkıyor ne yapabilirim ethernet kablosu çekilmiyor malesef
  15. fokurfokur

kasamdakı ışıkları nasıl değiştiricem

kasamdaki fanların ışıklarını nasıl değiştiricem ve kasamın içi kapkaranlık içindeki ışıkları da nasıl açacağım
Geri