Haziran’dan beri aktif olarak kullanıyorum. Alırken bayağı araştırmıştım. Ben gayet memnunum. japon kapasitörler kullanılıyor. Bir çok güvenlik sertifikası da mevcut. Tavsiye ederim.
Orta boyutta elim var ve bu ürünü kullanıyorum çok memnunum. Claw tutuş stili ile tutuyorsanız süper uyuyor. Ama palm grip stili ile tutuyorsanız evet küçük gelebilir.
Önceden kullanmıştım. Eli büyük olan arkadaşların almasında fayda var. Elinize büyük gelebilir. Eliniz hem küçükse hemde claw tutuş stili ile mouse tutuyorsanız ergonomik açıdan sizi rahatsız edebilir.
Kablosuz versiyonunun ucuz olanı xbox versiyonu. Tek farkı ona PC ile PS5’i aynı anda bağlayamıyorsunuz. pc’de kullanacaksanız pek de bir fark göremedim.
gönderici amazon değil. Amazon olsaydı vergiyi de ödeme kısmında hesaplardı ve senden ona göre para çekerdi. Bunun göndericisi satıcının kendisi. TR’ye girdiğinde size vergi çıkacaktır.
Sony H9 kullanmadım. Nova serisinden kulaklık kullanıyorum ve memnunum. Wireless takıntınız yoksa Hi-res destekli kablolu nova pro versiyonunu tavsiye ederim. GameDac ayrı bir hava katıyor.
Dostum selam, Arctis nova serisinden bir kulaklık kullanıyorum ve çok memnunum ama onun dışında arkadaşlardan birinin de önerdiği Sennheiser serisinden GSP350 kulaklığını kullanmıştım ses kalitesi ve mikrofon bakımından iyi bir kulaklıktı. Özellikle mikrofonu gerçekten çok iyi. GSP500’de ondan...